Шопінг онлайн у Хмельницькому: де і що купувати в період карантину

Шопінг онлайн у Хмельницькому: де і що купувати в період карантину

Під час карантину у Хмельницькому зачинені усі торгові центри та магазини, окрім продуктових та магазинів з побутовою хімією. Редакція vsim.ua зібрала для вас низку магазинів, де можна замовити необхідні одяг, взуття, товари для дому з доставкою.

SPORTLANDIA – магазин спортивного одягу

Доставка: безкоштовна по місту
Час прийому замовлень: щодня 10.00-16.00
Час доставки замовлення: узгоджується індивідуально з кожним клієнтом
Оплата замовлення: готівковий та безготівковий розрахунок
Контакти для замовлення: (098) 880-48-31 (Viber)
Viber-спільнота: SPORTLANDIA Хмельницький
Facebook Instagram

В SPORTLANDIA Хмельницький представлені спортивний одяг та взуття, товари для спорту як всесвітньо відомих брендів: Columbia, Merrell, Fila, NewBalanse, CAT, так і більш "бюджетних" марок: Outventure, Demix, Nordway, Torneo,  Kappa, Termit, 4F.

Приєднуйтесь до вайбер-спільноти SPORTLANDIA Хмельницький та купуйте улюблені бренди зі знижкою 20%.

Доставляють: чоловічі кросівки, жіночі кросівки,  дитячі кросівки, вітровки, спортивні костюми для дорослих та дітей, футболки, бейсболки,  одяг для домашніх тренувань, фітнес аксесуари.

Біжи в online SPORTLANDIA Хмельницький та отримай знижку 20% на нову колекцію.

Магазин дитячого одягу Юніор

Адреса: вул. Зарічанська, 3/1
Контакти для замовлення: (068) 449-91-55‬ Viber/Telegram
Онлайн https://junior-market.com.ua/
Viber-спільнота: Junior-market.com.ua
Telegram  Instagram

Ваш малюк — унікальна особистість, яка заслуговує на власний стиль і найкращу якість. Саме тому, у такий нелегкий час, Юніор працює онлайн для вас. Магазин запрошує ознайомитися з широким асортиментом і цінами на дитячий одяг, зробити своє перше замовлення та приєднатися до числа постійних клієнтів.

У Юніор сучасна та вигідна система розрахунку. З їхнім мобільним додатком купувати зручно. Отримуйте 7% кешбеку на ваш особистий рахунок, та витрачайте на покупки у Юніор. Запрошуйте друзів, та отримуйте ще +3% на рахунок, від суми їхнього чеку. Усім іменинникам знижка 15%. 

Вони відправляють товар у день замовлення. Не підійшов розмір? Швидко обміняють на потрібний, або ж повернуть кошти.

Вони ростуть разом з Вами. 

Одяг в наявності від новонароджених і до зросту 170. Тільки якісні виробники, такі як A-YUGI, Alisa, Altun, Baykar, Breeze, Caramell, Cuponi sport, DMB, Joi Kids, UDI KIDS, Wanex, Wanhill, Kid step, Bross, Дюна, які вони перевірили на практиці особисто, тому можуть радити і Вам.

Також великий асортимент взуття провідних виробників. Спідня білизна, колготи та аксесуари. Іграшки. 

Вони знають, чого потребує ваша дитина, як одягнути її модно та красиво, і вкладауть свій досвід та любов у кожну створену нами річ. Юніор — це речі, в яких малюку буде комфортно, і ціна на дитячий одяг, яка влаштує батьків.

L`Code – жіночий дизайнерський одяг українського походження

Адреса: вул. Трудова, 6А, ТРЦ WOODMALL, перший поверх
Контакти для замовлення: (097) 863-49-44 (Viber)
На період карантину працюємо в онлайн режимі
Онлайн Instagram
Доставка: безкоштовна

Ідеальні пальта, стильні тренчі, модні жакети, нереальні костюми, рубашки – все це весняна колекція L`Code. Універсальні базові моделі – від ділових до вечірніх зі знижками до 30%.

Карантин закінчиться, настане час для прогулянок, ділових зустрічей, вечірок. Радимо підготуватись заздалегідь, щоб потім насолоджуватись моментом. Замовляйте вподобані моделі онлайн @lcode_store. Це не тільки безпечно та зручно, а ще й приємно, адже ми безкоштовно доставимо Ваші замовлення за вказаною адресою.

JOMA - фірмовий магазин спортивного одягу та взуття

Доставка: при замовленні на суму від 500 гривень – безкоштовна. Також доставляють суміжні розміри для впевненості у своєму виборі.
Час прийому замовлень: з 8:00 до 20:00.
Час доставки замовлення: узгоджується індивідуально з кожним клієнтом.
Оплата замовлення: безготівковий та готівковий розрахунок.
Контакти для замовлення: (097)934-67-19 (Viber), (050)376-56-55 (Viber)
Facebook  Instagram

JOMA – відомий іспанський бренд – виробник спортивної форми, взуття та аксесуарів для ігрових, командних та індивідуальних видів спорту.
Вагомим сегментом в асортименті є одяг та взуття для повсякденного носіння.

Доставляємо: спортивне спеціалізоване взуття для дорослих та дітей, кросівки, одяг для домашніх тренувань, одяг для повсякденного носіння (спортивні костюми, футболки, шорти, реглани, жилетки, куртки, головні убори), спортивні аксесуари.

Якісні одяг та взуття, швидка доставка та гарне обслуговування!

Фірмові магазини одягу JIMMY KEY

Адреса: вул. Кам’янецька, 13, вул. Проскурівська, 45
Контакти для замовлення: (098) 271-81-07 Viber/WhatsApp
Онлайн https://jkey-shop.com.ua/
Facebook  Instagram

«JIMMY KEY» - це одяг для тих, хто хоче одягатися модно, зручно, весело, трохи легковажно! Це одяг повсякденний, офісний,  комфортний з елементами спортивного спрямування. Словом, кожен модник і модниця знайдуть в магазині «JIMMY KEY» в м. Хмельницькому те, що сподобається і підійде саме їй або йому!
Під час карантину «JIMMY KEY» дарує знижку -15%  на весь представлений асортимент та пропонує своїм клієнтам шопінг онлайн. Все що вам потрібно для покупки, це:

  • Зайти на сайт www.jkey-shop.com.ua
  • Обрати потрібну модель одягу
  • Зробити замовлення

Для Вас ми завжди готові надати необхідну консультацію по товару, його розмірам, тощо.
Будьте здорові, та залишайтесь стильними разом з «JIMMY KEY»!

Інтернет-магазин "Світ колготок"

Адреса: Львівське шосе, 1
Доставка: працюємо на опт і роздріб. Мінімальне замовлення 500 грн.
Доставка здіснюється Новою Поштою та Укрпоштою
Контакти для замовлення: (098) 888-68-28
Онлайн https://mirkolgotok.prom.ua/

«Світ колготок» пропонує великий асортимент колгот та панчішно-шкарпеткових виробів різного стилю, розміру та кольору. Ми представляємо продукцію відомих брендів та виробників ТМ Mio Senso, Conte, Marilyn, Lady May, Giulia, Gatta, Pantera, Esli, Diwari, YO, Omsa, Wola, Elegants.

В інтернет магазині ви знайдете колготки від класичних до ажурних, вишукані панчохи, шкарпетки для всієї сім’ї, колготки і гольфи для школярок та маленьких модниць.

Вони гарантують Вам якість, комфорт, оперативність і будуть раді бачити Вас в числі постійних покупців!


Читайте також: Доставка у Хмельницькому під час карантину: де і що можна замовити
Дитячі лікарі Хмельницького: де приймають та як записатись
Хмельницькі ветклініки та зоомагазини: адреси та графік роботи під час карантину
Дизайн інтер’єру та ремонт: обираємо професіоналів
Ремонт у карантин: купуй безпечно

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up