Літній сніданок: готуємо лаваш з грибами і помідорами

Літній сніданок: готуємо лаваш з грибами і помідорами
Фото: ukr.segodnya.ua
  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має бути простим.
  • На приготування цієї страви вам знадобиться менше 30 хвилин. 

Складові:

  • 2 середніх помідори
  • 1 невелика цибулина
  • пекінська капуста
  • 100 г твердого сиру
  • йогурт
  • 200 г печериць
  • 3 зубчики часнику
  • сіль і мелений перець за смаком
  • за бажанням можна добавити варене куряче філе

Відварені печериці нарізати невеликими скибочками і обсмажити з цибулею.

Помідори нарізати на дрібні кубики. Капусту порвати шматочками. На дрібній тертці натерти сир.

Часник дрібно нарубати, змішати з йогуртом, додати сіль, перець.

Змастити соусом лист лаваша. Викласти тонким шаром обсмажені гриби з цибулею, зверху помідори, капусту і посипати сиром. Загорнути рулет.

0
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up