Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують чиновників у «Luxor Plaza» на майдані

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують чиновників у «Luxor Plaza» на майдані
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про «Luxor Plaza», яке працює в Будинку рад на майдані Незалежності

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують в «Luxor Plaza».

Адреса: майдан Незалежності, 2

Відео дня

Інтер’єр. «Luxor Plaza» знаходиться на цокольному поверсі Будинку рад. То ж сусідство в закладу харчування солідне – обласна рада і обласна адміністрація. Зайти до нього можна з правого боку будівлі. Відкривши двері прибудови надворі, потрібно спуститися сходами. Дійшовши до холу, необхідно повернути праворуч, де розмістили лінію видачі їжі. Тут же є зал. Всього таких в закладі три.

Стіни в «Luxor Plaza» пофарбовані в персиковий колір. Вікна закриті стильними занавісками, основним тоном яких є бордовий. В основному залі стоять столи на двох або  чотирьох людей. Стільчики звичні для подібних закладів – металеві із м’яким сидінням. Загалом тут досить просторо і затишно. Також всередині тепло.

Меню. У порівнянні із «Бістро», яке ми відвідували минулого тижня, тут кожна страва на вітрині підписана і має цінник. Тому зорієнтуватися і вибрати щось по смаку і за гаманцем неважко. Загалом асортимент досить широкий. Було три варіанти першої страви (борщ, розсольник і суп). Ще більше варіантів було з других страв, салатів і напоїв. На вибір пропонували і три види хліба.

Млинець нам видали ось в такому вигляді

Ціна. За обід ми заплатили майже стільки ж, як і в столовій №33 – 38,80. Аби вписатися у 40 гривень, обирали найдешевші страви і брали половину порцій. Так на тацю ми поставили розсольник, рис з овочами, печінковий млинець, салат «Бурячок», узвар і шматок хліба. Майже половину від усієї вартості склали салат і млинець. Загалом ціни тут не надто низькі і, якби ми брали повні порції, він би вийшов навіть дорожчим, ніж в «Бістро».

Смак. Розрахувавшись за обід, відразу попрямували за стіл. Не знайшовши вішака для одягу, залишили куртку на сусідньому стільчику і взялися за обід. Традиційно розпочали із першого. Розсольник був смачним. В міру соленим і теплим.

Гірші смакові враження залишилися від рису з овочами. Він виявився надто сухим і не дуже смачним. Чого не скажеш про млинець. Страва з печінки на вигляд була наче надкусана. Але, скоріш за все, він просто пошкодився. Щодо салату «Бурячок», то він тут смачний. Хоч і зіпсувати таку просту страву досить важко.

Гігієна. В закладі один туалет на дві кабінки. У них підлогові унітази. Неприємного запаху тут немає. Підлога була брудна і частина залита водою. Також загальну картину псує дірка в стелі і те, що на світильнику не було плафона. Біля одного із двох рукомийників стояв переповнений смітник, з якого повипадали використані паперові рушники.

Обслуговування. В «Luxor Plaza» ми завітали о 13:00. На той момент черги не було і ми досить швидко взяли обід і розрахувалися. Касир чек самостійно не видала. Довелося просити.

Поки їли, поруч із тарілками і тацями бігали офіціанти. За сусіднім столом накривали якийсь фуршет. Попри зайнятість персоналу, тільки ми доїли, як нашу тацю відразу забрали. Вставши, побачили величезну чергу. На обід переважно прийшли чиновники з Будинку рад. То ж, якщо хочете поїсти в «Luxor Plaza», йдіть туди до 13:00, або уже ближче до 14:00. Інакше можете потрапити у «столовий затор».

Підсумок: Годують в «Luxor Plaza» смачно і обслуговування тут непогане. Ціни дещо «кусаються», та за суму до 40 гривень пообідати можна. Хоча й не дуже ситно. Обслуговують швидко й ввічливо. Чи не головний мінус закладу – брудна і неприбрана вбиральня.

Читайте також:

Як годують у столовій №33

Як годують у «Бістро» біля прокуратури

Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up