Пісний сніданок: готуємо запечене яблуко із сухофруктами і горіхами

Пісний сніданок: готуємо запечене яблуко із сухофруктами і горіхами
Фото: tochka.net
  • У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від олії.
  • Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та пісної страви.

Пісний рецепт з яблук та сухофруктів.

Інгредієнти:

  • 4-5 яблук,
  • 50 г волоських горіхів,
  • 50 г кураги,
  • 1 ложка ізюму,
  • 4 ложки меду,
  • щіпка кориці.

Яблука помий, обсуши, зверху зріж шапочку і акуратно через цей отвір виріж серцевину. 

Відео дня

Ізюм помий. Курагу помий, замочи на 10 хвилин і дрібно поріж. Горіхи трохи обсуши на сковороді і подрібни.

У кожне яблуко виклади сухофрукти і горіхи, насип трохи кориці і меду. 

Розмісти підготовлені яблука начинкою вгору та випікай 40 хвилин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up