Поживний яєчний рулет з куркою, помідорами й лавашем: як приготувати смачний сніданок

Поживний яєчний рулет з куркою, помідорами й лавашем: як приготувати смачний сніданок
  • Ранок забезпечує настрій на увесь день, тому поснідати потрібно не лише корисними продуктами, але і чимось смачненьким.
  • Продукти для сніданку можна підготувати завчасно.

Рулет вийде не лише корисним, але і смачним. До того ж, усі інгредієнти можна підготувати завчасно. Це дозволить поласувати вранці смачненьким та присвятити зайві кілька хвилин сну. Наповненість рулета можна коригувати залежно від смакових уподобань.

Для того, щоб приготувати рулет, потрібно:

- 2 яєчних білки

Відео дня

- куряча грудка

- лаваш

- помідор 

- гриби та оливки за бажанням.

Спочатку приготуйтк яєчню з двох білків. Куряче філе можна попередньо відварити або обсмажити - порізати смужками. Викладіть яєчню та курку на лист лаваша. Зверху покладіть помідор, нарізаний кубиками, та додайте оливки та мариновані гриби (за смаком).

Все згорніть у рулет та насолоджуйтеся низькокалорійною стравою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up