Рецепт дня. Готуємо картопляно-кабачковий "Гратен"

Рецепт дня. Готуємо картопляно-кабачковий "Гратен"
simya.com.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Потрібно:

  • 4 картоплини,
  • 2 маленькі кабачки,
  • 100 мл сметани,
  • 2 ст. ложки олії,
  • 30 г твердого сиру,
  • 2 зубці часнику,
  • розмарин, сіль.

Картоплю і кабачки порізати кільцями приблизно однакового діаметра.

Картоплю відварити у шкірці та охолодити. Почистити та порізати поперек (5 мм).

Відео дня

Кабачки помити та порізати.

Викласти кабачки і картоплю у форму, чергуючи шматочки.

Змішати чавлений часник з олією. Полити олією овочі. Посипати розмарином. Полити вершками.

Випікати при 200 ˚С  30-35 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up