Потрібно:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Молоко нагрійте, після всипте сухі дріжджі. Додайте пів чайної ложки цукру, 3 чайні ложки борошна. Все розмішайте та залиште хвилин на 40.
Борошно просійте. Додайте сіль, цукор і все розмішайте. Додайте в борошно розм'якле масло, сметану та розітріть.
Влийте дріжджову бовтанку. Замісіть тісто – не дуже туге. Замішане тісто і залиште на хвилин 10 – 15. Тісто гарненько вимісити до гладкого однорідного стану, знову накрийте і залиште в теплі до подвоєння.
Для сирної начинки сир розітріть з яйцем і цукром.
Тісто розкачати в прямокутник товщиною 0.5 см. Розкладіть начинку. Заверніть нещільний рулет. Наріжте рулет на шматочки. Сирні завитки вільно розкладіть на деко і залиште хвилин на 20-30 для вистоювання. Змастіть завитки розбовтаним яйцем. Випікайте при 200 С до зарум’янювання.
Для заливки змішайте сметану з цукром. Відразу ж після випічки рясно змастіть завитки.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.