Потрібно:
Для тіста:
Для начинки:
У воду додати масло, сіль і цукор. Поставити на вогонь та довести майже до кипіння. Зняти з плити.
Після, всипати половину борошна і швидко перемішати. Перекласти до миски та дати охолонути.
Додати яйце, кефір і залишене борошно. Замісити тісто і залишити на півгодини.
Картоплю відварити в підсоленій воді. Розім'яти її в пюре. Цибулю дрібно нарізати та обсмажити в олії. Додати до картоплі.
Печериці нарізати та обсмажити. Додати в пюре.
Розкачати тісто і вирізати кружечки. Покласти по ложці начинки і защипати краї.
Вареники варити в киплячій воді, поки вони не спливуть.
Подавати зі сметаною і зеленню.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.