Різдвяний піст: календар харчування на кожен день

Різдвяний піст: календар харчування на кожен день
Фото: pmg.ua
  • Що можна їсти у піст, а від яких продуктів потрібно відмовитись? Календар харчування на кожен день, дивіться далі.

Різдвяний піст це один з чотирьох багатоденних постів, він триває 40 днів. У цей період необхідно утримуватися від таких продуктів: м’ясо, молоко, яйця, в деякі дні не їдять рибу.

Що можна їсти з 2-8 грудня:

  • 2 грудня (понеділок) – варена їжа без олії: каші, супи, овочі, гриби
  • 3 грудня (вівторок) – можна дозволити собі варену їжу з олією, рибу і трохи вина
  • 4 грудня (середа) – Введення в храм Пресвятої Богородиці. З нагоди свята можна їсти страви з олією, рибу і вино
  • 5 грудня (четвер) – їжа з олією, страви з риби та морепродуктів
  • 6 грудня (п’ятниця) – сухоїдіння. У раціон не можна додавати варену їжу і без додавання рослинної олії. Дозволяється вживати хліб, сіль, свіжі фрукти та овочі, сухофрукти, горіхи ти мед.
  • 7 грудня (субота) – варена їжа з олією, страви з риби та морепродуктів, вино
  • 8 грудня (неділя) – варена їжа з олією, страви з риби та морепродуктів, вино.
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up