Що приготувати в Успенський піст: незвичні та смачні рецепти

Що приготувати в Успенський піст: незвичні та смачні рецепти
  • Успенський піст — один із 4-х найголовніших постів в році. Він триває 2 тижні.

  • Дізнавайтеся чого не радять вживати в піст та якими оригінальними стравами потішити своїх близьких.

Успенський піст починається на Медового Спаса і триватиме з 14 по 28 серпня. Протягом цього періоду православним християнам не можна їсти м’ясо, птицю, яйця, рибу і молочні продукти. Дозволені овочі, фрукти, ягоди, крупи, бобові, морепродукти, гриби. У день Преображення Господнього, який відзначається 19 серпня, можна вживати рибу і вино, повідомляє Сьогодні.

Пісні рецепти не повинні бути нудними і одноманітними. Сервіровка в Успенський піст не виключає і помірне прикрашання страв, адже навіть богослужіння в цей час може бути прикрашене. До того ж в піст трапляються свята, наприклад, дні народження. Церква тільки вітає творчий і натхненний підхід до кулінарії в ці дні.

Суп-пюре з цвітної капусти з креветками

Час приготування: 20 хвилин

Відео дня

Складові:

Спосіб приготування:

Пісні ліниві вареники з грибами

Час приготування: 30 хвилин

Складові:

Для тіста:

Спосіб приготування:

Корисна порада: страву можна прикрасити зеленню і посипати веганським пармезаном, а також доповнити соєвою сметаною.

Пісний салат з авокадо, помідорів і кукурудзи

Час приготування: 10 хвилин

Складові:

Для заправки:

Спосіб приготування:

Корисна порада: замість кукурудзи можна додати солодкий перець, а замість зеленої цибулі – петрушку або кріп.

Пісна грибна солянка в духовці

Час приготування: 1 година

Складові:

Спосіб приготування:

Баклажанна ікра з горіхами

Час приготування: 20 хвилин

Складові:

Спосіб приготування:

Пісний медовик

Час приготування: 1 година

Складові:

Спосіб приготування:

Який із рецептів вам приглянувся? Діліться у коментарях і своїми улюбленими стравами

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up