Смачний і ситний сніданок забезпечить не тільки належну роботу всього організму, але й додасть сил та енергії на цілий день.
Трубочки з лаваша - це вдалий варіант для тих, кому подобається експериментувати. Начинку можна обирати щоразу іншу - чи то овечеву, чи м'ясну, чи сирну.
Для сьогоднішнього сніданку оберемо сирну трубочку. Для того, щоб приготувати цю страву, необхідно:
- лаваш;
- яйце;
- сир твердий;
- плавлений сирок;
- зелень;
- спеції.
Лаваш потрібно розрізати на шматочки, які можна буде згорнути у трубочку. Плавлений сирок необхідно натерти на терці (для зручності його можна охолодити в морозильній камері протягом 15 хвилин). Твердий сир також натерти і змішати обидва із зеленню (кріп, зелена цибуля чи петрушка). Додати сіль та перець за смаком (можна ще й базилік). Яйце збити для обсмажування зі спеціями.
Начинку загорнути у лаваш. Обмокнувши у яйце, обсмажити з усіх сторін на розігрітій сковорідці.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.