Для тіста потрібно:
Для начинки:
Борошно потрібно просіяти та додати нарізане вершкове масло. Розтираємо все в крихту. Додаємо інші інгредієнти і замішуєм тісто. Відправляємо тісто в холодильник.
Тепер маємо час, щоб збити яйця, натерти кабачки та сир. Зливаємо обережно рідину з кабачків.
Після, потрібно змішати яйця, вершки, сир та спеції. Однак, сир використовуємо не увесь, а лише половину.
Тепер можна дістати тісто з холодильника. Потрібно розкачати його та викласти у форму у вигляді кошика. Зверху кладемо шар кабачків. Ставимо в духовку, розігріту до 170 С, на 10 хвилин.
Дістаємо й поливаємо яєчною сумішшю. Посипаємо ще тертим сиром.
Випікаємо приблизно 30 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.