ukr.segodnya.ua
- Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
- Приготування ранкових страв має бути простим.
- Пропонуємо вам рецепт сніданку, який гарантує позитивні емоції на весь день.
Потрібно:
- 300 г листя салату (краще обрати сорт фризі та радіккіо)
- 2 хурми
- 2 м'яких фініки
- 4 ложки волоських горіхів
- 1 столова ложка нарізаної цибулі-шалот
- 3 столові ложки винного оцту
- 3 столові ложки оливкової олії
- сіль, мелений чорний перець
- жменя лляного насіння
Волоські горіхи запекти у духовці близько 5-8 хвилин при 180 градусах. Дати охолонути.
Змішати цибулю, оцет і дрібку солі. Додати оливкову олію. Приправити за смаком.
Змішати салат, нарізану хурму, фініки і волоські горіхи. Додати заправку і перемішати.
Посипати лляним насінням.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.