Якщо вам набридли яєчня, омлет, бутерброди або мюслі на сніданок, пропонуємо рецепт яєчні з шинкою в оригінальному виконанні.Булочки виходять з хрусткою скоринкою, соковиті і дуже поживні. Те, що потрібно для гарного початку дня.
Інгредієнти:
У булочок зрізаємо верхню частину і витягуємо мякушку. Змішуємо нарізану шинку, майонез і гірчицю.
Наші заготовки з булочок трішки змочуємо всередині молоком. Потім змащуємо вершковим маслом.
Наповнюємо булочки начинкою, зверху розбиваємо по одному яйцю. Потім солимо і перчимо.
Відправляємо наш сніданок в духовку (200 градусів).
Чекаємо декілька хвилин. Як тільки білок стане щільним — виймаємо.
Посипаємо зеленню або нарізаним перцем.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.