Смачно і корисно: як приготувати банофі нашвидкоруч і бути ситим до обіду

Смачно і корисно: як приготувати банофі нашвидкоруч і бути ситим до обіду
Фото з сайту zhyvyaktyvno.org
  • Сніданок повинен містити вітаміни та корисні речовини, які забезпечать організм енергією на увесь день.
  • Банофі краще вживати із цільнозерновим печивом чи пластівцями - тоді сніданок буде не тільки корисним, але і ситним.

Задля того, щоб смачно і з користю поснідати, не варто прокидатися дуже рано і витрачати годину на приготування їжі.

Для того, щоб ваш шлунок був задоволений, достатньо знайти рецепт, який подарує гарний смак, забезпечить необхідними вітамінами та забере небагато часу.

Одним із найпростіших у приготуванні є банофі. Це напій, який вміє безліч корисних компонентів, і готується дуже легко. Для приготуванням потрібно (2 порції):

Відео дня

- 2-3 банани середнього розміру;

- 1 столова ложка арахісової пасти;

- 2 столова ложка вареного згущеного молока;

- 1 чайна ложка насіння льону;

- 1/2 чайної ложки кориці;

- 300 мл йогурту (або молока).

Всі інгредієнти необхідно скласти в чашу блендера і збивати протягом 1 хвилини. Напій можна прикрасити, використавши шматочки банану тв насіння льону.

Для більш поживного сніданку варто вживати із цільнозерновим печивом, пластівцями чи улюбленими скибочками хліба з горіхами, курагою та насінням.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up