Для приготування фрітатти з броколі необхідно запастися такими продуктами:
- яйця (2 штуки на порцію);
- сир твердий (100 грамів);
- броколі;
- цибуля;
- спеції.
Яйці необхідно збити разом зі спеціями. Твердий сир натерти на крупній терці та додати до суміші.
Броколі перед приготуванням потрібно помити та поламати на дрібніші куски. Занурити у киплячу воду на 1 хвилину. Обсмажити цибулю та броколі на сковорідці протягом 5 хвилин та залити це все яєчно-сирною сумішшю. Накрити кришкою та на повільному вогні залишити до готовності (за 2 хвилини можна присипати фрітатту невеликою кількістю сиру та дати йому розтопитися).
Начинку можна змінювати - від суміші улюблених овочів до м'яса чи ковбаси.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.