"Агробізнес" знову не програв

"Агробізнес" знову не програв
  • Команда з Волочиська продовжила серію матчів без поразок.
  • Цього разу вона зіграла внічию у Краматорську.

Волочиський "Агробізнес" поки проводить свій не кращий сезон у першій футбольній лізі України. Після двох чемпіонатів, в яких команда претендувала на призові місця, вона досить невдало стартувала у поточному. Поки "Агробізнес" знаходиться у нижній частині турнірної таблиці.

Покращилися справи у команди із середини жовтня, коли вона у Волочиську сенсаційно завдала першої поразки харківському "Металісту". Далі були поразка від "Оболоні" та дві мінімальні перемоги над "ВПК-Агро" та "Волинню". 

Серію без поразок до трьох матчів "Агробізнес" продовжив сьогодні, 12 листопада. Команда грала на виїзді проти "Краматорська". Тривалий час в рахунку вели господарі. Гості відігралися завдяки голу Черненка наприкінці гри - 1:1.

Відео дня

Завдяки цьому результату "Агробізнес" покинув зону вильоту й піднявся на 11 місце в турнірній таблиці. Ситуація в першій лізі є доволі умовним, оскільки кількість зіграних матчів у більшості команд є різною.

Інша команда із Хмельниччини, "Поділля", свій матч зіграє завтра, 13 листопада, в Дніпрі проти "ВПК-Агро". Початок - 15:30. Трансляція - ТУТ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up