Дебют Алієва: “Хмельницький” програв команді із села Малинськ

Дебют Алієва: “Хмельницький” програв команді із села Малинськ
Олександр Алієв - головний тренер ФК "Хмельницький". Фото vsim.ua.
  • Відомий футболіст провів перший офіційний матч у ролі тренера.
  • Його підопічні із ФК “Хмельницький” розгромно поступилися в аматорському чемпіонаті.

Історичний день у кар’єрі екс-гравця збірної України і київського “Динамо” Олександра Алієва - він дебютував у ролі тренера. Перший його офіційний матч у новій ролі відбувся сьогодні, 15 квітня. Очолюваний ним “Хмельницький” приймав “Малинськ” із однойменного села Рівненської області.

Замість анонсу

До звітної гри команди розділяли п’ять місць в турнірній таблиці. Хмельничани йдуть останніми, а колектив із Рівненщини четвертим із дев’яти учасників групи 1 аматорського чемпіонату України. При цьому команди розділяло всього чотири очка. У першому колі “Хмельницький” привіз нічию із Малинська, зігравши 1:1 у дебютному матчі на такому рівні.

Відео дня

Суперник хмельничан має хоч і коротку, але багатшу історію від “Хмельницького”. Якщо наша команда була заснована у 2017-ому, то “Малинськ” - у 2009 році. Команда не перший рік виступає в чемпіонатах України та Рівненської області серед аматорів. Для “Хмельницького” поточний сезон на всеукраїнській арені є дебютним. В активі команди “срібло” минулорічної Прем’єр-ліги Хмельницької області.

Коротко про гру

Уже з перших хвилин “Малинськ” захопив ініціативу, а господарі ніяк не могли налагодити гру в атаці. Першого удару хмельничанам вдалося завдати лише на 36-ій хвилині матчу. Він був неточним. Уже в наступній атаці господарі мали шокувати гостей і забивати, та Артем Гайдаш не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером. У відповідь “Малинськ” провів три результативні атаки і на відпочинок команди пішли за рахунку 0:3 на користь гостей.

Другий тайм підопічні Алієва, який знервовано спостерігав за грою з технічної зони, провели краще. Вони стали частіше загрожувати воротам суперника. Але забили гості, які скористалися черговою помилкою захисників - 0:4.

“Льоша-машина”

До цього на полі у складі “Хмельницького” грали в основному приїжджі гравці. Уже при рахунку 0:4 Олександр Алієв провів ряд замін, випустивши відомих хмельницьким вболівальникам футболістів. Серед них і досвідчений Олексій Колесников, який зіграв більше сотні матчів на професійному рівні.

Вболівальники його зустрічали вигуками “Льоша-машина”. За теплий прийом футболіст віддячив уже через хвилину після появи на полі. Він віддав результативну передачу на Артема Гайдаша, який реалізував вихід один на один із голкіпером і забив гол престижу - 1:4.

Коментар Алієва

Після гри тренер Хмельницького коротко розповів про свої перші враження від дебютного офіційного матчу у ролі тренера.

  • Сьогодні ми перший тайм провалили повністю. Це я вам скажу точно. Зіграності ще немає. Будемо працювати. Є помилки і є над чим працювати, - каже Олександр Алієв. - Результат сьогодні закономірний. Хоча другий тайм більш-менш почали, вийшли і могли забити. І пропустили, і забили. Ну а те, що я не задоволений першим таймом, я вам скажу точно. Але за результат всю відповідальність беру на себе

Читайте такожСимчишин про ганьбу ФК «Хмельницький

Наступний домашній матч “Хмельницький” зіграє 5 травня проти “Калуша”. За тиждень до цього команда на виїзді протистоятиме теребовлянській “Ниві”. Слідкуйте за новинами на vsim.ua.

Нагадаємо, вчора, 14 квітня, із таким же рахунком "Поділля" вдома програло вінницькій "Ниві-В".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дмитро Баула

    Дятли ще б з хуторами почали грати)))
  • Валерій Сніжко

    Аліїв я вірю в тебе, як в тренера, бо уболівав за тебе, як за футболіста, вперед!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up