Краватка або перемога: що футболісти “Поділля” подарують тренеру на День народження?

Краватка або перемога: що футболісти “Поділля” подарують тренеру на День народження?
  • Хмельничани спробують покинути останнє місце в групі “А” другої ліги.
  • Черговим суперником стане “Чайка”, яка поки йде передостанньою.

Заходить перед матчем тренер до роздягальні і говорить:

  • У мене День народження, зробіть мені подарунок і виграйте сьогодні.

Футболісти у відповідь:

Відео дня
  • Пізно, ми вже вам краватку купили.

Відомий футбольний анекдот досить актуальний перед черговим матчем хмельницького “Поділля”. Сьогодні, 12 жовтня, свій День народження святкує тренер команди Віталій Костишин. А вже завтра, 13 жовтня, хмельничани на виїзді зіграють проти “Чайки” з Петропавлівської Борщагівки Київської області.

В плані результатів “Чайка” нагадує “Поділля”. Чемпіонат команда розпочала із виїзної перемоги (3:0 проти “Буковини). Далі лише поразки та нічиї. Останніх назбиралося 7 в 12 матчах. В схожій ситуації було “Поділля”, поки не перервало свої серію перемогою над “Поліссям” в минулому турі.

Завдяки успіху тижневої давності хмельничани вирушать на виїзд у хорошому настрої. Але не в оптимальному складі. Не зможе допомогти своїм партнерам основний півзахисник “Поділля” Олександр Музичук. Він пропустить матч через дискваліфікацію, оскільки має в пасиві 4 попередження. У складі суперника теж є кадрові втрати. Гру пропустить нападник Богдан Січкарук, який заробив вилучення в останній грі команди проти “Калуша (поразка 0:1). На його рахунку 3 голи у поточному чемпіонаті.

У матчі першого кола в Хмельницькому глядачі так і не побачили забитих голів - 0:0. Це було два місяці тому. Після того склад “Поділля” суттєво оновився. А от “Чайку”, згідно із даними ПФЛ, поповнив лише один гравець. Ним став 25-річний нападник В’ячеслав Панфілов. Раніше він виступав за харківську “Кобру”, київське “Динамо-2”, рівненський “Верес”, кропивницьку “Зірку”, ужгородську “Говерлу” і литовський “Утеніс”.

Інтриги протистоянню додають два факти. Обидві команди мають по 10 очок і замикають турнірну таблицю. Покинути її підвалини комусь із них дозволить перемога. Нагадаємо також, що за “Чайку” вступає екс-голкіпер “Поділля” Богдан Савчук.

Що подарують футболісти “Поділля” своєму тренеру? Відповідь на це питання ми дізнаємося після матчу. Розпочнеться він о 16:00 суботи, 13 жовтня. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Відеоогляд матчу Поділля - Чайка за 11 серпня 2018 року від "Спортцентру".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up