Неймовірні фінали: як визначалися володарі футзальних кубків у Хмельницькому (ВІДЕО)

Неймовірні фінали: як визначалися володарі футзальних кубків у Хмельницькому (ВІДЕО)
Фото amff.km.ua
  • Відбулися два вирішальні матчі кубкових змагань Преміум-ліги.
  • Обидва фінали завершилися серіями післяматчевих пенальті.
  • Трофеї залишаться у тих, хто виграв їх минулого сезону.

Такої кількості вболівальників у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській не було вже давно. Сотні хмельничан вчора, 2 лютого, прийшли подивитися на фінальні поєдинки кубкових змагань Преміум-ліги з футзалу. Глядачі отримали те, за чим прийшли - спортивне шоу із драматичними розв’язками.

Першими на майданчик вийшли “ДБК” та “Фахівець”. Вони вирішували кому дістанеться Кубок ТМ “МобіФренд”. Раніше це був просто Малий Кубок. Назву змінили задля спонсора Преміум-ліги. І саме один з учасників вчорашнього фіналу був чинним володарем малого кубку - “ДБК”. 

Довгий час “будівельники” вели в рахунку і володіли ігровою перевагою. Та втримати все це вони не змогли. За 2,2 секунди до фінального свистка вони порушили правила у власному штрафному майданчику. Арбітри призначили пенальті. Рахунок став 3:3. 

Відео дня

Часу змінити щось не було вже у жодної з команд. Тому все вирішилося в серії післяматчевих пенальті. Влучнішими були гравці “ДБК”. Тому ця команда другий рік поспіль здобуває другий за престижністю кубковий трофей Преміум-ліги.

Далі був головний матч тижня - “Хмельницькі делікатеси” - “Beerloga”. Поточні лідери сезону зійшлися у фіналі кубку. Командам вдалося своєю грою довести те, що вони недаром займають свої поточні позиції. Динамічний футзал з великою кількістю моментів і, що головне, забитими голами. 

Перевага в рахунку почергово переходила від однієї команди до іншої. Все ж основний час переможця не виявив - 4:4. І знову все вирішувалося у “лотереї”. “Щасливий квиток” дістався “Хмельницьким делікатесам”, які вдруге поспіль стали володарями кубку.

Наступної суботи, 8 лютого, в Преміум-лізі відбудеться завершальний тур регулярного чемпіонату. А уже із 9 лютого найцікавіше - серія плей-офф. Слідкуйте за новинами спорту й життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up