Пенальті на останній хвилині принесло перемогу «Агробізнесу» (ВІДЕО)

Пенальті на останній хвилині принесло перемогу «Агробізнесу» (ВІДЕО)
Фото Віктора Зарванського. Відео ФК "Нива" (Тернопіль),
  • Команда з Волочиська обіграла тернопільську «Ниву» - 2:1.
  • Гравці «Агробізнесу» двічі пробивали пенальті.
  • Друге арбітри призначили на 90+4 хвилині.

Навколо волочиського «Агробізнесу» розгортається черговий скандал. І знову він пов’язаний із діями арбітрів у матчі за участю команди з Волочиська. Минулого разу багато шуму наробило пенальті у ворота «Буковини» після якого арбітри тікали від чернівецьких вболівальників.

Подібне було вчора, 5 травня, у Вишнівці. Тут свої домашні матчі проводить тернопільська «Нива». Принципове протистояння розпочалося із швидкого голу господарів Олексія Литовченка. Далі ініціативою володів «Агробізнес». Забити гості змогли лише в другому таймі. Відзначився Андрій Скакун.

А потім у ворота «Ниви» було призначено два пенальті. Спочатку арбітр Андрій Холявко зі Львова вказав на позначку після фолу Олександра Дунієнка на тому ж Андрію Скакуну. Удар Віталія Груші парирував голкіпер «Ниви» Роман Жмурко.

Відео дня

Друге пенальті арбітри призначили на 4-ій компенсованій хвилині до основного часу. На думку львівської бригади суддів, Олександра Юрчака збив Андрій Герт. Як не апелювали тернопільські футболісти, свого рішення вони не зміниили. Пенальті реалізував Ігор Курило  і приніс перемогу «Агробізнесу» - 2:1.

Після матчу гравці і вболівальники «Ниви» хотіли поспілкуватися з арбітрами. На захист останніх стали поліцейські. Ну а прес-служба тернопільського клубу звіт про матч назвала, прямо звинувачуючи представників футбольної феміди – «Арбітри відібрали очки у «Ниви».

Традиційно після подібних скндалів, комітет арбітрів ФФУ дає оцінку спірним рішенням арбітрів й пояснює, чи були вони вірними. Зроблять вони це не раніше понеділка, 7 травня. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

"Нива" – "Агробізнес" 1:2

Голи: Литовченко (6) — Скакун (54), Курило (90+4 пен.)

"Нива": Жмурко, Герт, Дугієнко, Андрєєв, Пікуль, Чорномаз, Вонс, Слоневський (Шевченко 67), Гатала (Капелян 90+1), Кривий (Авдалян 46), Литовченко (Апанчук 83)

"Агробізнес": Одольський, Дубчак (Гагун 46), Полторацький, Курило, Слотюк, Думанюк, Кухарук, Скакун, Темнюк, Груша (Юрчак 82), Семенець

Попередження: Литовченко (40), Пікуль (45+2), Дугієнко (59), Гатала (63), Кухарук (72), Полторацький (88).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up