Арбітри тікали від вболівальників. «Агробізнес» зі скандалом перемагає «Буковину»

Арбітри тікали від вболівальників. «Агробізнес» зі скандалом перемагає «Буковину»
  • Команда з Волочиська виграла завдяки пенальті на 90+9 хвилині матчу.
  • «Буковина» після призначення 11-метрового хотіла зійти з поля.
  • Арбітри після матчу тікали від розгніваних фанатів чернівчан.
  • «Прикарпаття» програло і відпустило «Агробізнес» у відрив.

Волочиський «Агробізнес» продовжує лідирувати в групі «А» другої ліги чемпіонату України з футболу. Свою чергову перемогу команда з Хмельниччини здобула над виїзді проти чернівецької «Буковини». Гра вийшла скандальною й вирішальний гол гості забили з пенальті на 90+9 хвилині матчу.

«Буковина» (Чернівці) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 1:2 (0:0) 

«Буковина»: Чесановський, Нікифоряк, Найко, Бойчук, Карапка, Українець, Шишигін, Мелконян, Немтінов, Батрак, Рябий (Раца, 87). Запасні: Гоменюк, Геник, Раулюк. Головний тренер – Віктор Мглинець. 

Відео дня

«Агробізнес»: Чернобай, Гагун, Курило, Шум, Слотюк, Думанюк, Кухарук (Юхимович, 75), Темнюк (Юрчак, 82), Скакун, Груша, Семенець. Запасні: Одольський, Дубчак, Полторацький, Сурник, Чиж. Головний тренер – Андрій Донець. 

Голи: Батрак (79), Семенець (84), Юхимович (90+9, з пенальті). 

Попередження: Українець (29), Чесановський (90+3), Батрак (90+6). 

Вилучення: Українець (90, друге попередження). 

Що було до пенальті

Увесь перший тайм і більшу частину другого команди регулярно обмінювалися гострими моментами. Відкрити рахунок господарі змогли лише на 79 хвилині гри. Це Антон Батрак після свого ж удару був першим на добивані після сейву від Сергія Чернобая. При цьому автор голу, цілком ймовірно, підіграв собі рукою,

«Агробізнес» зрівняв вже через 5 хвилин. Відзначився кращий бомбардир команди Богдан Семенець. Він після передачі Дмитра Юхимовича з розвороту пробив у дальній кут. М’яч влетів у ворота від штанги.

"Буковина" хотіла зійти з поля

А далі було вилучення, пенальті і втеча арбітрів від вболівальників. Спочатку друге попередження заробив екс-гравець «Поділля» Вадим Українець і залишив «Буковину» в меншості. Сталося це на останній хвилині основного часу.

Після цього були ще 9 хвилин компенсованого. Про них ще довго говоритимуть. Спочатку арбітр призначив вільний удар в сторону воріт «Буковини». Причина – голкіпер тримав м’яч в руках 12 секунд замість дозволених 6. Це викликало незадоволення в футболістів і фанатів.

Ще більше їх розлютив епізод із призначенням пенальті. На думку арбітра Олександра Деревінського, рукою у власному штрафному майданчику зіграв Олександр Карапка. Не погоджуючись із рішенням рефері, «Буковина» хотіла зійти з поля. Головний тренер команди Віктор Мглинець (раніше тренував хмельницький «Сокіл») вмовив своїх футболістів завершити матч. Дмитро Юхимович спокійно реалізував пенальті й приніс «Агробізнесу» перемогу.

Відразу прозвучав фінальний свисток і в сторону арбітрів побігли десятки розлючених вболівальників. Бригада рефері із Києва ледь встигла втекти у під трибунні приміщення. Вболівальників заспокоювали правоохоронці.

"Тут людину просто потрібно відправляти на острів, щоб він судив якісь племена"

Після матчу тренер «Буковини» прокоментував дії арбітрів.

«Вітаю «Агробізнес» з виходом в першу лігу. Думаю, вони там довго не затримаються. З таким судівством вони повинні бути як мінімум в трійці Прем’єр-ліги. Чесно кажучи, було в радянські часи, що ми приїжджали і нам «відривали голову», але не так примітивно, - цитує слова Віткора Мглинця «Спортарена». – Тут людину просто потрібно відправляти на острів, щоб він судив якісь племена. Як тепер хлопцям зібратися. В що ми граємо. Вже догралися. Звичайно, так можна грати. А коли виходять на новий рівень, то ми питаємо де наші футболісти і чому вони не грають. Бо вони привикли, що біля них ходить дядько з лопатою і підстраховує».

Тренер «Агробізнеса» Андрій Донець був не такий різкий у своїх коментарях. Сказав, що для того, щоб говорити про рішення арбітрів, має подивитися відео. Також трішки покритикував своїх футболістів, які не показали всього, на що спроможні. Додав, що, на його думку, гра мала завершуватися нічиєю.

Також дивіться повний огляд матчу з усіма небезпечними моментами й голами. Медіа - СпортБук.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up