"Поділля" перервало програшну серію

"Поділля" перервало програшну серію
Алішер Якубов забив перший гол "Поділля" за чотири матчі.

Хмельничани востаннє здобували очки ще в липні. Після цього команда програла 5 матчів поспіль.

В 7-ому турі "Поділля" приймало "Кристал" з Херсону. Суперник у попередніх матчах здобув 7 очок і посідав 11 місце. Хмельничани з єдиною перемогоюйщли передостанніми.

Перед звітним туром "Поділля" дозаявило п'ятеро нових футболістів. Двоє з них вийшли у стартовому складі:воротар Сергій Дворник(вихованець полтавської "Ворскли") і центральний оборонець Максим Нестеренко (попередній клуб київське "Динамо-2"). Ще один, Ігор Сурник (вихованець ДЮФК "Поділля, вступав за "Дніпро" і "Чорноморець"), вийшов у другому таймі на заміну. Оборонець Валерій Степаненко («Олександрія») та Андрій Наконечний (вихованець Деражнянської спортшколи) свого шансу не отримали.

У першій половині гри «Поділля» і «Кристал» грали досить обережно. Дещо краще виглядали гості. В основному небезпека біля воріт хмельничан виникала після стандартів у виконанні Сергія Цоя. Та завжди виручав новачок команди Дворник.

Відео дня

Другу половину краще розпочали господарі. В одній з атак Макарченко прорвався по лівому фланзі й прострілив у воротарський майданчик. Першим на м’ячі був Алішер Якубов, який переправив сферу в сітку.

Це був чи не єдиний справді гострий момент у «Поділля». Далі команда переважно оборонялася. Справжнім героєм для хмельничан став той же Дворник. Він рятував команду неймовірними сейвами після масованих атак і ударів суперника. Безсилим він був проти удару активного Цоя з позначки. До слова, воротар сам же його і заробив, збивши противника у власній штрафній площі.

Після голу "Кристалу" команди почали демонструвати більш видовищний футбол. М'яч рідко затримувався в центрі поля. Шанс вирвати перемогу міг кожен із суперників. Сьогоднішній іменинник Ігор Кльоц (17років) після виходу на заміну здійснив непоганий прохід по флангу і прострілив на Олексія Колесникова. Було небезпечно. Та першим на м'ячі був захисник.

У підсумку перша в сезоні нічия для "Поділля". Хмельничани залишилися на передостанньому місці в турнірці. Останнім іде запорізький "Металург", який свою єдину перемогу здобув у драматичному матчі саме в Хмельницькому.

Друга ліга.7-ий тур

м. Хмельницький, СК "Поділля". 3 вересня 2016 рік. 3900 глядачів

"Поділля" - "Кристал"(Херсон) - 1:1

Голи: Якубов (49) - Цой (81, пенальті)

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег

    Матч 7-го тура второй лиги между «Подольем» и «Кристаллом» (1:1) закончился дракой между игроками.



    После завершения матча на поле завязалась драка между футболистами обеих команд. Игроков разнимали с применением слезоточивого газа.



    Пресс-секретарь патрульной полиции Хмельницкого Роман Мартынюк сообшил, что полиция применила слезоточивый газ, чтобы успокоить участников конфликта.



    «Справиться удалось одному экипажу патрульных, даже до вызова скорой не дошло. Ситуация не имела особого напряжения, поскольку драку затеяли сами футболисты, а не фанаты», – сказал Мартынюк.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up