Поділля втратило нападника і підписало 6 новачків

Поділля втратило нападника і підписало 6 новачків
  • Не допоможе команді Ігор Карпенко. Він знову травмувався.
  • Поповнили команду двоє місцевих вихованців.
  • Також серед новачків вихованці київського «Динамо», «Волині» та «Маріуполя».

Хмельницьке «Поділля» продовжує підготовку до весняної частини сезону. Перший офіційний матч команда проведе на виїзді проти ФК «Чернігів-ШВСМ». Планова дата — 23 березня.

В цій грі за команду не зіграє нападник Ігор Карпенко. Він пропустив більшість ігор першої частини сезону через важку травму коліна. Після операції та відновлення він повернувся до тренувань та грав у контрольних матчах на зборах. У грі проти «Дружби» з Мирівки (друга ліга) він знову травмувався. За повідомленням клубної пресслужби, у поточному сезоні команді він вже не допоможе.

Натомість зіграти за «Поділля» зможуть новачки. Загалом їх уже сім. Про центрального захисника Кирила Пасічника ми вам розповідали раніше. Інші підписання хмельничан, в основному, спрямовані на підсилення атаки (використані дані ХОАФ):

Відео дня

Антон Федоров (нападник)

Народився 5 січня 2001 року у Хмельницькому. На юнацькому рівні виступав за ДЮСШ-1 (Хмельницький). На аматорському за команди: Случ Красилів, СК Хмельницький, Епіцентр Дунаївці, Іскра Теофіполь, Колос Полонне. На професіональному зіграв у шести поєдинках за Епіцентр Дунаївці (сезон 2020/21).

Назар Гамолов (нападник)

Народився 30.01.2006. Вихованець ДЮСШ-1 та академії Поділля.

Ковальчук Богдан (захисник)

Народився 20.06.2006. Вихованець ФК Маріуполь, останній рік був в академії Поділля. 

Максим Куліш (півзахисник)

Народився в Івано-Франківську 31 січня 1999 року. Пройшов академію київського Динамо. Виступав за молодіжне Динамо, полтавську Ворсклу, ФК Олександрію, ФК Минай, словацький ФК Сеніца, київський Рубікон, Діназ (Вишгород), Лівий берег (Київ) (з якого й потрапив в оренду до Поділля). Залучався до збірної України U-17.

Віталій Гемега (півзахисник)

Народився 10 січня 1994 року у с. Степанки Вінницької обл. Півзахисник. Пройшов академію київського Динамо. Виступав за Динамо-2, ужгородську Говерлу, плоцьку Віслу з Польщі, донецький Олімпік, Рух з Винників та вінницьку Ниву, Факел (Липовець), Діназ (Вишгород). Залучався до лав збірної України у вікових категоріях U-17, U-19, U-21.

Богдан Кобзар (нападник)

Народився 22 квітня 2002 року в с. Рожище Волинської обл. Пройшов академію луцької Волині. Виступав за Волинь та Волинь-2, ФК Олександрію, Діназ (Вишгород).

Нагадаємо, «Поділля» виступатиме в групі за виживання. Там хмельничани мають зіграти проти команд із групи Б, які посіли 5-10 місця. Очки, здобуті з командами групи А зберігаються. Турнірна таблиця виглядає так:

 Читайте також: Чемпіонат Хмельницького з футзалу: результати фінальних матчів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up