«Поділля» запрошує на безкоштовний футбол

«Поділля» запрошує на безкоштовний футбол
  • Хмельничани розпочнуть весняну частину чемпіонату матчем проти «Нікополя».
  • За «Поділля» можуть дебютувати троє новачків команди.
  • Вхід на суботню гру буде безкоштовним.

«Поділля» перший сезон у другій лізі чемпіонату України поки проводить не дуже вдало. Команда йде на останньому місці в турнірній таблиці. Перший крок до виправлення ситуації хмельничани спробують зробити вже в суботу, 18 березня. В цей день «Поділля» вдома прийматиме «Нікополь».
Зміни в команді

«Поділля» готувалося до другої частини чемпіонату в Хмельницькому. На перегляді в команді побували гравці з різних міст. Та поповнився клуб лише трьома футболістами. Першим став хмельничанин Олександр Музичук. 22-річний нападник уже виступав за подолян в аматорському чемпіонаті. Ще один новачок – 17-річний Олександр Майко. Захисник є вихованцем клубу. Останнім поповнив подолян 19-річний Владислав Охрончук. Він також грає у захисті. Пройшов школу київського «Динамо». В Хмельницькому гратиме на правах оренди до кінця сезону. Його контракт належить першоліговому «Колосу» з Ковалівки.

Усі ці футболісти зможуть дебютувати за «Поділля» в другій лізі в матчі проти «Нікополя». Точно цього сезону не зіграють за хмельничан Манук Восканян, Костянтин Степаненко і Олег Савера. Вони не потрапили до заявки команди на весняну частину чемпіонату.

Відео дня

Не хочeмо бути останніми

Тренування перед сезоном «Поділля» проводить на штучному газоні ДЮСШ-1. Матч на головній спорт арені області, яка має природне трав’яне покриття, для них може датися важко. Про це говорили тренери та гравці в розмовах із прес-службою клубу.

Також в клубі досить часто говорять про місце «Поділля» в турнірній таблиці. Кажуть, що не заслуговують останньої позиції і зроблять усе, аби її покинути. Здобувати очки планують вже з першого матчу. У першому колі «Нікополь» вдома переміг хмельничан із розгромним рахунком 3:0. То ж подоляни мають розраховувати на реванш.

Нагадаємо, що на початку сезону президент "Поділля" Євген Бейдерман на зустрічі із вболівальниками говорив, що команда точно не фінішує останньою. Також тоді висловив надію, що вони посядуть місце в десятці.

А судді хто?

Обслуговуватиме гру арбітр Олег Кальонов. Підприємець зі Львова уже працював у Хмельницькому на матчі «Поділля» проти запорізького «Металурга». Тоді хмельничани зазнали поразки, пропустивши вирішальний гол на останній хвилині гри. Асистентами арбітра також будуть львів’яни. Це Олег Притула і Юрій Ковальчук. Четвертим арбітром буде тернополянин Олег Когут. Спостерігачем – Сергій Макаренко із Запоріжжя.

Вхід вільний

Матч хмельничан проти «Нікополя» пройде на стадіоні «Поділля» в суботу, 18 березня. Початок запланований на 15:00. Відвідати гру зможуть усі бажаючі. В клубі повідомляють, що вхід на стадіон буде безкоштовним. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Антіпко

    Розумне рішення керівництва не брати гроші за вхід. прийде більше людей. а то всі копійки рахують і економлять. та й за такий футбол віддавати із свого кармана нічого не хочеться. Але віримо в команду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up