Поїхав до Росії та залишився без роботи кращий бомбардир волочиського "Агробізнесу"

Поїхав до Росії та залишився без роботи кращий бомбардир волочиського "Агробізнесу"
Фото із сайту "Агробізнесу".
  • Клуб розірвав контракт із футболістом Ігорем Сікорським.
  • Причина - подорож нападника в Росію.

Футбол - це політика. Такі слова є у повідомленні на офіційному сайті волочиського ФК "Агробізнес". У ньому клуб повідомляє про розірвання контракту з гравцем Ігорем Сікорським. Причиною стала подорож футболіста до Росії.

"Ні, igorsikorskiy, вже не граєш", - відповів "Агробізнес".

Фото із Санкт-Петербургу Ігор Сікорський виклав на своїй сторінці в Instagram. Їх побачили в клубі. Після прийняття рішення про припинення співпраці із гравцем "Агробізнес" повідомив наступне:

"Коли в Україні війна і з передової привозять важкопоранених та убитих, ледь не щодня у різних куточках України ховають Героїв, українська футбольна громадськість не може стояти осторонь, ніби це її не стосується.

Відео дня

Вищеназваний гравець демонстративною подорожжю до Росії дискредитував свій клуб, який підтримує українську армію, допомагає бійцям на передовій, в якому кожен футболіст має змогу займатись своєю улюбленою справою, дякуючи захисникам України, що зберігають в Україні мирне життя.

В цей час, коли він в екіпіровці нашої команди відпочивав у країні-окупанті, лише за один день з передової переправили дев’ять важкопоранених бійців, ще двоє загинули.

ФК Агробізнес вважає неприпустимим, щоб цей футболіст був гравцем нашого клубу".

Контракт було розірвано в односторонньому порядку через порушення Ігорем Сікорським пункту 3.1.7 розділу 6.

"3.1.7. … всебічно сприяти збереженню і підвищенню престижу Клубу і команди, не допускати дій, що завдають шкоди їх репутації».

Нагадаємо, волочиський "Агробізнес" першу частину сезону в першій лізі завершив в групі лідерів і є одним із претендентів на підвищення в класі.

Опитування

Чи правильно вчинив "Агробізнес", розірвавши контракт?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Семен Подільський

    Керівництво клубу все вірно зробило. Поважаю, що мають ідею, що глибше бачуть стан речей в країні, бажаю клубу зростати в подальшому, ви на вірному шляху.
  • Валентина

    Абсолютно правильно відреагували в "Агробізнес" на вчинок футболіста.Підтримую кожне слово!На передову треба відправити,щоб провідав"собратьєв рассіян"
  • Anna Shyshkina

    А это законно?
  • Alex Cube

    наркоманы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up