Позитив дня: “Поділля” перемогло “Полісся” у Хмельницькому (ВІДЕО)

Позитив дня: “Поділля” перемогло “Полісся” у Хмельницькому (ВІДЕО)
  • Хмельничани нарешті здолали “кубкове прокляття”.
  • Футбольне “Поділля” пройшло в наступний етап Кубку України.

Три роки. Саме стільки хмельницьке “Поділля” програвало вже у першому матчі кубкових змагань. Щоразу із різницею в “-2”. Зламати невтішну для хмельничан традицію вдалося сьогодні, 20 серпня.

В гості до “Поділля” приїхала інша команда групи “А” другої ліги - житомирське “Полісся”. У попередніх шести іграх у новітній історії цих команд “подоляни” змогли виграти лише раз. Сьогодні це сталося вдруге.

Вже з перших хвилин гри господарі заволоділи ініціативою. Гості лише раз за цей період мали шанс на гол. Та й той подарував голкіпер “Поділля” Федоренко, який помилився на виході. Гравець суперника головою пробив повз пустих воріт.

Відео дня

Натомість “Поділля” неодноразово могло відкривати рахунок. Спекотно було не лише в плані погоди, а й біля воріт житомирян. Та забити наші гравці змогли лише раз. Зуєвич не самим сильним ударом метрів з 18 відправив м’яч у сітку - 1:0.

Лише декілька хвилин після голу “Полісся” було трішки активнішим. В інші хвилини першого тайму мало що нагадувало, що минулого сезону команда з Житомира боролася за вихід у першу лігу, а наші хлопці пленталися в аутсайдерах. “Поділля” повністю контролювало гру.

В другому таймі гра дещо змінилася. Швидкості на полі впали. Складалося враження, що господарі діяли по рахунку і “сушили” гру. І робили це вдало. “Гості практично не мали моментів. А от “Поділля” за кращої реалізації могло розраховувати на збільшення рахунку в свою користь.

Матч так і завершився - 1:0 на користь “Поділля”. Вперше у своїй новітній історії хмельничани не просто спостерігатимуть за перебігом жеребкування другого етапу Кубку України. Вони чекатимуть на наступного суперника. А це може стати один із переможців першого етапу або ж команда першої ліги. 

Є ймовірність того, що “Поділля” автоматично пройде другий етап Кубку. Трапитись це може через зняття із розіграшу команди “Арсенал-Київ”. Кому дістанеться вже цей неіснуючий суперник - той автоматично долає наступний етап. Про це йдеться на сайті УАФ (раніше ФФУ). Про результати жеребкування стане відомо вже завтра, 21 серпня. Початок - 13:00 в Будинку футболу у Києві. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Поділля - Полісся - 1:0

Гол: Зуєвич (13)

Наступний матч "Поділля" зіграє знову вдома. Це буде гра п'ятого туру чемпіонату в другій лізі. Він відбудеться в суботу, 24 серпня. Початок - 17:00. Це може стати п'ятим поспіль матчем, в якому хмельничани не програють. До цього були перемоги над "Чайкою" "Нивою" (Вінниця), нічия із "Ужгородом" і сьогоднішній успіх.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up