“Секс - найкращий тренажер”: хмельницький бодібілдер розповів як провести відпустку з користю для тіла

“Секс - найкращий тренажер”: хмельницький бодібілдер розповів як провести відпустку з користю для тіла
  • Сонце, море і харчування за системою “все включено” - далеко не запорука гарної фігури.
  • Щоб зберегти форму тіла і не набрати зайвих кілограм під час відпочинку, слід дотримуватись кількох правил. 
  • Ними із журналістами vsim.ua поділився бодібілдер Руслан Сідлецький.

Літній відпочинок передбачає далеко не завжди правильне харчування і регулярні фізичні навантаження. Способів утримати форму тіла у відпустці, на жаль, існує не так багато. Втім поєднати пляжний релакс із фізичними вправами все ж можливо. Хмельницький бодібілдер Руслан Сідлецький розповів про кілька способів, що допоможуть під час відпочинку зберегти фігуру. Адже, за його словами, якщо все робити правильно, то форма тіла стане ще кращою, ніж перед відпусткою. 

Плавання

Звісно, якщо вести пасивний і малорухомий відпочинок, то форма тіла почне гіршати. Однак слід ввести у розпорядок свого відпочинку правила, що стануть рушієм підтримання гарної форми. Одним із них є плавання. Адже можна не лише проплисти і вийти на берег, щоб засмагати. Плавання варто використати у корисних цілях. Наприклад, необхідно щодня пропливати конкретну відстань. Я раджу плисти на 100 метрів від берега, а потім назад. Так слід повторювати тричі на день. 

Біг по піску

Крос - запорука підтримки форми тіла. Вранці ви прокидаєтесь і йдете бігати на пляжі. Це варто повторювати через день.  Адже біг по піску - це задіяння всіх рецепторів внутрішніх органів. Плюс до того всього, ви отримуєте відмінний заряд бадьорості на весь день. Бажано бігти на відстань один кілометр в одну та іншу сторону. Також слід зауважити, що це потрібно робити перед сніданком. 

Відео дня

Проте є застереження для худорлявих людей. Для них біг на голодний шлунок може стати не лише корисним,  а й шкідливим. Адже є ймовірність згоряння м’язів, оскільки жиру в організмі худорлявих дуже мало. Тіло людей, що схильні до схуднення, починає розщеплювати м’язові тканини і поглинати звідти енергію. Тому таким особам я б радив випивати на голодний шлунок амінокислоти BCAA або креатин.

Секс - найкращий кардіотренажер

Займайтесь на відпочинку сексом. Адже це не лише викид ендорфінів, а й відмінне кардіонавантаження. При цьому у людини задіяні всі групи м’язів. Займатись сексом варто стільки, скільки вам того хочеться - це і буде одним із факторів збереження форми вашого тіла. 

Також Руслан Сідлецький наголошує на тому, що під час відпочинку варто не забувати про п’ятиразове харчування. Їсти треба стільки, скільки хочеться - це обов’язкова умова підтримки форми тіла. Однак їжа має бути максимально корисна. Та все ж дозволити собі з’їсти щось шкідливе можна. Це Руслан Сідлецький називає психологічним розвантаженням. 

Разом з тим вживати алкоголь хмельницький бодібілдер вважає не надто “кримінальним”. Бо ж відпустка, за його словами, це не привід все собі забороняти. Вдень випивати 50 грам алкоголю - дозволяється. Адже головна його шкода для організму - це обезводнення. При цьому йде розпад м’язових тканин. Тому Руслан Сідлецький радить алкогольними напоями не зловживати. 

  • Загалом, якщо займатись сексом, плавати, намагатись правильно харчуватись і бігати - форма тіла може стати ще кращою, ніж при від’їзді у відпустку - каже бодібілдер Руслан Сідлецький.

Читайте також: Накачані сідниці та залізний прес: читайте про 50-річного чемпіона світу з Хмельницького
Як схуднути в домашніх умовах: поради успішного бодібілдера з Хмельницького
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Амелі

    ну і що що бодібілдер - г...но гам...ном
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up