Як набрати вагу худорлявим: поради від хмельницького бодібілдера Руслана Сідлецького

Як набрати вагу худорлявим: поради від хмельницького бодібілдера Руслана Сідлецького
  • Поки хтось мріє про те, щоб позбутись зайвих кілограм, є й ті, хто марить протилежним.  
  • Щоб набрати бракуючу масу тіла, люди вдаються до різних способів: від збільшення кількості їжі до вживання хімічних добавок.
  • Як набрати масу тіла без шкоди для здоров’я, розповів журналістам vsim.ua чемпіон світу Руслан Сілецький.

У той час як дієт і порад для схуднення сьогодні існує чимало, вказівок щодо того, як набрати вагу - значно менше. Зазвичай худорляві люди чують у свою адресу одне: “треба більше їсти”. Бодібілдер Руслан Сідлецький каже, що це не допоможе. Адже їжа, що надходить до організму без потреби, може зіграти з тілом злий жарт. Мова йде про подальше схуднення, яке провокуватиме надмірні прийоми їжі.

Руслан Сідлецький радить тим, хто полює за кілограмами, дотримуватись трьох правил, згідно з якими побачити результат на своєму тілі можна буде вже за три місяці.

“Потрібно збільшити м’язову масу”

Щоб набрати вагу, має бути стрес для м’язів на тренуваннях. Адже тоді на організм йде навантаження. Потрібно збільшити м’язову масу, щоб він міг цьому протистояти. Тоді запускаються анаболічні реакції. Фізичне навантаження має бути двох типів: кардіотренування і силові навантаження в тренажерному залі. Крім того, що кардіо покращує роботу серцево-судинної системи, то воно ще й прискорює метаболізм і засвоєння їжі. Найкращий варіант таких тренувань - два рази на тиждень.Фізичні навантаження - це така річ, яку слід починати поступово і під наглядом. Тому займатись в домашніх умовах не бажано. 

Відео дня

“Не відчувати голод і не переїдати”

Їсти потрібно не менше п’яти разів на день. Їжа має бути корисною. Забуваємо про соняшникову олію. Її змінюємо на лляну або оливкову. У кожному прийомі їжі має бути білок і вуглеводи. Жири - не обов’язково. Також людині, яка прагне набрати вагу, слід дотримуватись двох умов: треба їсти так, щоб не відчувати голод і не переїдати. Адже все, що людина переїла - це навантаження на систему травлення. Також варто додати до раціону харчування більше вуглеводів. Можна їсти сир і додавати до нього мед, а також банани. Все це має підкріплюватись фізичним навантаженням. Бо ж без тренувань буде страждати травна система, і тоді людина буде худнути ще більше. 

Спортивне харчування

Є кілька речовин із розряду спортивного харчування, що підходить як для чоловіків, так і для жінок, які прагнуть набрати вагу. Серед них амінокислоти ВСАА. Раджу брати їх в порошковому варіанті. Приймати їх потрібно хоча б два рази на день. Перший - це вранці, а другий - перед сном. Також можна вживати ці амінокислоти до і після тренування. 

Також у списку спортивного харчування, яке б я радив - креатин. Це хороша штука, яка дає організму енергію, а також збільшує силові показники. Його слід приймати перед і після тренування разом з амінокислотами.

У харчування чоловіків раджу додавати аргінін. Ця амінокислота є запорукою розширення судин і наповнення організму киснем.

Також худорлявим підійде харчова добавка гейнер. У ній є і білок, і вуглеводи. 

Читайте також: Накачані сідниці та залізний прес: читайте про 50-річного чемпіона світу з Хмельницького

Як схуднути в домашніх умовах: поради успішного бодібілдера з Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up