«Шевченко теж їздив»: Сікорський прокоментував вигнання з «Агробізнесу»

«Шевченко теж їздив»: Сікорський прокоментував вигнання з «Агробізнесу»
  • Футболіст шкодує, що їздив до Росії.

  • Також горить, що згоден із будь-яким рішенням клубу.

Футболіста Ігоря Сікорського виключили зі складу волочиської команди «Агробізнес». Причиною стала поїздка до російського Санкт-Петербурга. Фото він виклав на своїй сторінці в Instagram. У клубі пояснили, що Ігор Сікорський поїздкою до Росії дискредитував свій команду. Адже «Агробізнес» підтримує українську армію та допомагає бійцям на передовій.

За словами Ігоря Сікорського, він не поїхав би до Росії, якби знав, що через це його виключать із команди. Про це спортсмен розповів виданню «Sport Arena». Футболіст сказав, що їздив у Санкт-Петербург на запрошення родичів на чотири дні.

— Дійсно, це викликало у мене шок. Але з іншого боку, чому, коли Андрій Шевченко під час війни з Росією відвідав хокейний матч у Санкт-Петербурзі, це не викликало настільки бурхливу реакцію в української спільноти? Не було такого хайпу, як у випадку зі мною? Або, хоч Усик (український боксер — прим. авт.) провів свій бій у Росії, він, як і раніше, є бажаним героєм багатьох українських ЗМІ, — цитує слова Ігоря Сікорського видання.

Відео дня

Футболіст також сказав, що все розуміє та згоден із будь-яким рішенням «Агробізнесу».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Спалах Укр

    Курву на передній край... в Золоте 4
  • Анонім

    Наш резидент Путіна з Новим Роком поздоровляє. Літає на літаку Медведчука через Москву. Але винний Сікорський, а не ті що за нього голосували.
  • Анонім

    Шевченко був кріпаком. І він в Петербурзі хоч малювати навчився.

    Сіма reply Анонім

    До чого тут Тарас Шеквченко, якщо мова про футболіста Андрія Шевченка? Але про Тараса Шевченка вірно. Він не лише їздив у Росію, але і жив там. Але при цьому вважається патріотом України, борцем за її незалежність. Подвійні стандарти політики.

    Анонім reply Сіма

    Який з Шевченка борець за незалежність. Він про сім'ю вольну нову з Росією мріяв.

    Alex Cube reply Анонім

    ага. а потом напал на польшу.
  • Rubio

    Шкода,що так сталося
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up