Спортивний Хмельницький: різні матчі "Сокола" і перша поразка Алієва-тренера

Спортивний Хмельницький: різні матчі "Сокола" і перша поразка Алієва-тренера
Скрін з відео 2+2.
  • Результати хмельницьких команд на вихідні були різними.
  • Потішити вболівальників вдалося лише волейболістам.

24 і 25 березня команди з Хмельницького провели свої чергові матчі. Футболісти на чолі із Олександром Алієвим і футзальний “Сокіл” поступилися, а волейбольний “Новатор” переміг у Харкові.

Поразка Алієва-тренера

Про футбольний клуб “Хмельницький” останнім часом говорять більше, ніж про інші команди нашого міста. Хоч і клуб має аматорський статус. Причина - призначення тренером команди відомого і скандального Олександра Алієва.

В неділю, 25 березня, “Хмельницький” провів другий матч на чолі із зірковим екс-гравце збірної України і київського “Динамо”. Суперником був аматорський “Звягель” із Новоград-Волинського. Зустрілися команди на полі ДЮСШ-1, що неподалік пивзаводу. Господарі поступилися із рахунком 1:2. Ця поразка стала першою для Алієва-тренера. У дебютному матчі у новій для нього ролі. У першій грі була перемога над теребовлянською “Нивою” - 3:1.

Відео дня

Також у неділю, 25 березня, на телеканалі 2+2 вийшов сюжет про початок роботи Олександра Алієва у Хмельницькому. Тренер розповів про те, як виник варіант стати тренером і про перші враження від роботи.

Різні матчі “Сокола”

Невдалими вийшли вихідні в плані результату і для хмельницького “Сокола”. Команда провела вдома перші два матчі проти “Енергії” (Львів) в рамках 1/4 фіналу плей-офф футзальної Екстра-ліги. У першій грі, яка відбулася в суботу, 24 березня, господарі не могли розраховувати на дискваліфікованого капітана Андрія Хамдамова й це розбалансувало молодий склад. Цим сповна скористалися більш досвідчені львів’яни і швидко забили три голи у першому таймі.

Далі “Енергія” зіграла по рахунку і відносно спокійно довела матч до закономірної перемоги. Хоча хмельничани в другому тайми змусили добряче понервувати гостей та їх вболівальників, та забили лише раз.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Енергія» (Львів) – 1:3 (0:3)

Голи: Шеремета (37) – Радевич(2), Танський (4), Кузь (10)

Друга гра була зовсім іншою, але із тим же результатом - поразкою “Сокола”. Повернення Хамдамова позитивно влинуло на гру хмельничан. Саме вони володіли ініціативою протягом усієї гри і створили набагто більше моментів, ніж львів’яни. Своє взяв досвід. Згадаємо лише три супермоменти 17-річного Владислава Вербового. Щоразу м’яч після його ударів проходив поруч із штангою. Дався взнаки елементарний брак досвіду. натомість львів’яни забили практично усе, що могли і перемогли - 3:2.

«Сокіл» (Хмельницький) –   «Енергія» (Львів) 2:3 (1:1, 1:1, 0:1)

Голи: Щербань (3), Мартинюк (26) – Ковальчук (10), Радевич(32), Струк (44)

Наступного тижня команди зустрінуться у Львові. Серія плей-офф триває до трьох перемог. Тому “Соколу”, аби знову зіграти перед власними вболівальниками. потрібно двічі обіграти “Енергію” на виїзді.

Вдалий матч “Новатора”

Серію плей-офф для себе розпочав і хмельницький “Новатор”. Наша чоловіча команда виступає у волейбольній Суперлізі. Суперником в 1/4 фіналу стала харківська “Юридична академія. Перший матч “Новатор” грав на виїзді і переміг 3:0. Лише у першій партії господарі змогли нав’язати боротьбу хмельничанам.

Юридична академія - Новатор - 0:3 (24 - 26, 14 - 25, 18 - 25)

Наступного тижня “Новатор” прийматиме харків’ян і може здобути путівку до півфіналу. Трапитись це може уже за підсумками першого матчу, який пройде в суботу, 28 березня. За необхідності команди зіграють третю гру наступного дня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sasha Emelchuk

    Бажаю успіху Олександру та фк "Хмельницький" !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up