Волочиський “Агробізнес” проголосував за відновлення першої ліги

Волочиський “Агробізнес” проголосував за відновлення першої ліги
Артур Думанюк. Фото із сайту ФК "Агробізнес".
  • Чемпіонат у першій футбольній лізі може відновитися.
  • Таке рішення прийняли на раді ліг ПФЛ.
  • Лідери чемпіонату проігнорували зібрання.

Сезон в першій лізі має відновитися згідно із регламентом. Таке рішення було прийнято на раді ліг ПФЛ, яка відбулася сьогодні, 5 червня, в Києві. Якщо виконком Української асоціації футболу затвердить таке рішення, то чемпіонат заплановано відновити 23 червня. Про це повідомляє "Tribuna".

Загалом на раду ліг ПФЛ, що відбулася на стадіоні “Оболонь-Арена”, прибули представники десяти клубів. “За” поновлення чемпіонату проголосували:

  • Агробізнес (Волочиськ)
  • Інгулець (Петрове)
  • Металіст-1925 (Харків)
  • Оболонь-Бровар (Київ)
  • Чекращина
  • Металург (Запоріжжя)

Також поновлення сезону в першій лізі підтримав президент ПФЛ Сергій Макаров.

Відео дня
  • “Утрималися” наступні клуби:
  • Кремінь (Кременчук)
  • Прикарпаття (Івано-Франківськ)
  • Миколаїв
  • Чорноморець (Одеса)

Проігнорували зібрання команди, які посідають поточні перші три місця: Рух (Львів), Волинь (Луцьк) та Минай (Ужгород). Також були відсутні представники Авангарду (Краматорськ), Балкан (Зоря) і клубу Гірник-Спорт (Горішні Плавні), які раніше не підтримували поновлення чемпіонату.

На раді також було підтримано пропозицію не виключати із складу ПФЛ клуб, який під час догравання сезону двічі не з’явиться на матчі. Також було проголосовано за систему, згідно із якою буде відбуватися обмін команд між першою та другими лігами. Підвищаться в класі напряму 1-2 місця команди обох груп другої ліги, а 3 місця гратимуть перехідні матчі із двома останніми командами першої ліги.

Нагадаємо, раніше на раді ліг ПФЛ 21 травня було вирішено не поновлювати чемпіонати. Уже точно не відновиться він в другій лізі, де виступає хмельницьке “Поділля”. Команда мала теоретичні шанси поборотися за право підвищитися в класі. Керівництво клубу голосувало за те, щоб дограти чемпіонат. 

“Агробізнес” займає поточне шосте місце в першій лізі. Відставання від лідера всього 2 залікових бали. Але навіть якщо команда із Волочиська за спортивним принципом здобуде право вийти в УПЛ, вона ним не скористається. принаймні, про це раніше заявив президент клубу Олег Собуцький.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up