Як схуднути в домашніх умовах: поради успішного бодібілдера з Хмельницького

Як схуднути в домашніх умовах: поради успішного бодібілдера з Хмельницького
  • Позбутися зайвих кілограмів і зробити своє тіло рельєфним - мрія чи не кожного.
  • Та часто-густо дозволити собі спортзал або особистого тренера стає багатьом не по кишені. Або просто бракує на це часу.
  • Бодібілдер з Хмельницького поділився з журналістами vsim.ua кількома порадами щодо схуднення в домашніх умовах.

50-річний Руслан Сідлецький має статус чемпіона світу.  Бодібілдинг, пауерліфтинг та силові види спорту займають у його житті вагоме місце. У супроводі тренувань та здорового харчування чоловік живе 39 років. Загалом про стиль його життя, ми писали нещодавно і ви зможете прочитати про це за посиланням в кінці матеріалу.  Про деякі секрети щодо схуднення, збалансованого харчування та тренувань він розповів і нашим журналістам.

Менше фаст-фуду й солодощів

Схуднути стає неможливо, якщо в крові є висока кількість інсуліну. Він досягається за допомогою великої кількості вуглеводів з їжі, особливо швидких вуглеводів. Серед них: фаст-фуд і солодощі.

Переходимо на п’ятиразове харчування

Слід перейти з двох або трьохразового харчування на п’ятиразове. Таким чином розганяється метаболізм. Та слід бути обережним: ні в якому випадку не можна кидатись в крайнощі - одразу змінювати кількість прийомів їжі на день. Слід додавати їх по одному. Наприклад, якщо людина їла тричі на день, потрібно почати їсти чотири рази, а вже через місяць додати ще один прийом їжі.

Відео дня

Не можна бути голодним

Одна з умов схуднення в домашніх умовах - не можна бути голодним. Якщо людина відчуває голод - то це неправильна дієта. Інтервал часу між прийомами їжі має бути не вище трьох з половиною годин. Оскільки ми зменшуємо кількість вуглеводів у їжі, то додаємо кількість білків. Таким чином калорійність в їжі залишається та сама і постійний голод ми не відчуваємо. Єдине що з жирів потрібно обов’язково вживати - це риб’ячий жир, а також оливкова та лляна олія замість соняшникової. Саме ці продукти допомагають схуднути і набрати м’язову масу. До того ж можна зранку на голодний шлунок випивати одну столову ложку лляної або оливкової олії.

Починаємо бігати

Зранку починаємо бігати. Це може бути навіть ходьба. До речі, щоб серцево-судинна система добре працювала, потрібно робити в день 10 тисяч кроків. Щодо бігу, то слід обирати таке навантаження, що триватиме від двадцяти до шістдесяти хвилин. Адже до двадцяти хвилин жироспалювання не відбувається.

“Виконуємо вправи, сидячи просто на стільці”

До бігу додаємо звичайні присідання. Сідати потрібно глибоко і ні в якому разі не робити різких рухів. Слід виконувати в день три підходи по двадцять присідань. З часом кількість необхідно збільшувати.  

Також виконуємо вправи, сидячи просто на стільці. Для цього ногами потрібно зачепитись за будь-що і виконати нахили корпусом. Це вправа на пресс.

Далі віджимання від підлоги. При цьому будуть працювати трицепс, груди та дельтовидні м’язи. Віджимання слід виконувати 10-15 разів у три підходи.

Руслан Сідлецький зауважує, що все слід робити поступово і пам’ятати: різких змін не буде. Вони стануть помітними на тілі за півроку або навіть рік, і лише за умови регулярних тренувань.

Читайте також: Накачані сідниці та залізний прес: читайте про 50-річного чемпіона світу з Хмельницького
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олена Шандурська

    да конечно)
  • Alex Varmint

    Этот тот ненормальный нарцисс который ходит в шартах и майке до зимних морозов ? )))

    Коля reply Alex Varmint

    В промежутках между попиванием пивасика решил сделать комментарий?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up