Юний тенісист з Хмельницького здобув бронзу на Чемпіонаті Європи

Юний тенісист з Хмельницького здобув бронзу на Чемпіонаті Європи
Фото зі сторінки міської ради Хмельницького

Це не перша перемога хмельницького спортсмена. 

Чемпіонат Європи з тенісу серед юніорів відбувся в чеському місті Мост. Він тривав з 18 по 24 липня. У змаганнях приймали участь 64 пари спортсменів більше ніж з 30-ти європейських країн. Серед них був і хмельничанин Нікіта Білозерцев. 

Разом зі своїм напарником Павлом Бондарчуком з Івано-Франківська він виборов у парному розряді бронзову нагороду Чемпіонату Європи з тенісу серед юніорів до 14 років. Хлопці мінімально поступилися лише за вихід у фінал представникам Чехії. 

Наші спортсмени зуміли впевнено перемоги своїх опонентів з Молдови, Угорщини та Словаччини і мінімально поступилися лише за вихід у фінал представникам Чехії. 

Відео дня

Нікіта Білозерцев — вихованець ДЮСШ №3. В одиночному розряді він зумів пройти до 1/16 кращих тенісистів. 

— Попри складні часи для нашої держави українські спортсмени продовжують виборювати медалі та потужно представляти Україну на спортивній міжнародній арені, — зазначають в міській раді

Це далеко не перша перемога юного тенісиста. Нагадаємо, що в травні він переміг на тенісному турнірі в Словенії. Нікіта виступав у парному розряді й здобув перемогу серед 32 пар учасників.

Раніше, у 2020, 12-річний Нікіта став чемпіоном України з тенісу. Це була перша перемога хмельничанина. Хлопчик займається тенісом в тренера Наталії Трембіцької з п’яти років, у змаганнях дебютував у семирічному віці. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Luydmyla Vinnitska

    Молодець пишаємось
  • Лілія Кравчук

    Молодець!!!Вітаємо! 🥉 🏆

keyboard_arrow_up