Зіркова “Волинь” для “Поділля” і фарт для Волочиська

Зіркова “Волинь” для “Поділля” і фарт для Волочиська
Тарас Михалик грав за збірну України, київське "Динамо" та московський "Локомотив". Фото із сайту ФК "Волинь"
  • Відбулося жеребкування Кубку України з футболу.
  • Команди з Хмельниччини отримали суперників в другому попередньому етапі.
  • Президент "Поділля" прокоментував результати жеребкування і розповів про безкоштовний вхід на футбол.

Тарас Михалик, Младен Бартуловіч, Денис Кожанов, Сергій Сімінін та інші встигли пограти на найвищому рівні. Хтось навіть відчув на смак євррокубки і одягав футболку національної збірної. І всі ці футболісти можуть приїхати до Хмельницького у вівторок, 27 серпня. Саме луцька “Волинь” буде суперником “Поділля” у другому попередньому етапі Кубку України з футболу.

  • “Волинь” так “Волинь”. Думаю, нам зараз всі “по зубах”. Я не бачу великої різниці між першою та другою лігою на даний момент. Тому я задоволений жеребкуванням. Кращий суперник - цікавіше грати. Я був би розчарований, якби попався “Арсенал”. Бо ми хочемо грати, - прокоментував vsim.ua результати жеребкування президент “Поділля” Євген Бейдерман.

Розповів він також і про те, чи буде вхід на матч із “Волинню” безкоштовним, як на вчорашню кубкову гру. За словами Євгена Бейдермана. над цим питанням поки в клубі думають. Та більше схиляються до того, що вхід буде платним. Виключення на гру з “Поліссям” зробили через те, що команда попередні три роки програвала в першому раунді Кубку.

Відео дня
  • Команда зараз показує класну гру. На неї приємно і не соромно дивитися. Тому, я думаю, скоріше всього вхід на “Волинь” буде платним, - каже Євген Бейдерман.

Нагадаємо, вчора хмельничани вдома здолали житомирське “Полісся”.

Фартовими для “Агробізнесу” із Волочиська стали Олександр Шовковський і Василь Кардаш. Саме ці екс-гравці збірної та київського “Динамо” витягували кульки із назвами та номерами команд. З їхньої легкої руки команді дістався “Арсенал-Київ”. Оскільки столична команда знялася із змагань вже після затвердження формату розіграшу, “Агробізнес” автоматично потрапляє в наступний етап.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Віктор

    27 це вівторок!
  • Eugen Bay

    То квитки по триста гривень будуть чи ше по двісті?
  • Yura Chubaka

    "Зараз Поділля демонструє видовищний футбол, тому вхід буде платним". А за попередні роки знущань тепер гроші глядачам повернуть чи що?

    Yura Chubaka reply Yura Chubaka

    Eugen Bay Хай беруть, я ж не ховаю від них ковбасу)

    Eugen Bay reply Yura Chubaka

    То дай їм ковбаси

    Yura Chubaka reply Yura Chubaka

    Eugen Bay я за людей хвилююсь)

    Eugen Bay reply Yura Chubaka

    Ти ж не відвідуєш «зрєліща подібного роду»?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up