У ліжку кричать і від захвату, і для атмосфери

У ліжку кричать і від захвату, і для атмосфери
Звуковий супровід до сексу жінки додають частіше, аніж представники сильної статі. Чому? Хлопці … соромляться.

Більшість жінок стогнуть протягом всього статевого акту. І роблять все вони це з різних причин – хтось від скаженого задоволення і захоплення, а хтось для підтримки партнера. Мовляв, «ти в мене найкращий». Що стосується чоловіків, то вони набагато стриманіше представниць прекрасної статі.

- Коли ми тільки почали зустрічатися з моїм хлопцем Андрієм і у нас трапився перший секс, то я була злегка приголомшена. Він вів себе під час статевого акту настільки тихо, що було складно зрозуміти навіть чи дихає він. Мало того, Андрюха навіть очі закривав. Коли я у нього запитала, навіщо він це робить, він говорив: «Все що мені подобається, я роблю із закритими очима». Для мене такі речі були трохи дивакуватими. Мені навіть здавалося, що він веде себе так тому, що я йому не дуже подобаюся в ліжку і він намагається змалювати собі щось в розумі і зосередитися на власних думках, - розповідає хмельничанка Катя. - Але пройшло трохи часу, мого Андрійка стало не впізнати, він став набагато розкутішим (в плані звуків). Як потім з'ясувалося, це він таким тихонею був, тому що соромився мене. Намагався якось стриматися, щоб не злякати мене. Спочатку я навіть зраділа таким змінам. Але потім мій милий став настільки гучним, що аж незручно. Так мало того - до його «ах» і «ох» додалися постійні розмови. Я вважаю, що все має бути в міру.

Часто ми стикаємося з думкою, що всі стогони під час сексу чистої води показовий виступ. І що жінки роблять це спеціально, щоб підвищити своєму чоловікові самооцінку. Природно, крапля правди в цьому є. Бувають дівчата, які роблять з сексу цілий спектакль. - По звуках, які видає моя дівчина, я можу визначити, чи подобається їй секс. І наскільки вона близька до оргазму. Коли вона веде себе тихо, то або їй не подобається, або через стінку батьки. Хоча найчастіше її не бентежить навіть те, що в будинку хтось є, - говорить хмельничанин Олексій. - Я точно знаю, що вона не прикидається, а справді настільки розслаблена, що не може себе контролювати.

Відео дня
>Як змусити чоловіка стогнати від задоволення? Спробуйте злегка розбестити вашого обранця. Але не робіть це напористо і різко, інакше ви ризикуєте його злякати. Почніть з малого - подивіться разом еротичний чи порнофільм і при перегляді розкажіть йому, що саме вас заводить найбільше.

Можете згадати про те, що вас збуджує, коли чоловік під час сексу кричить і стогне. Також не залишайте без уваги сексуальні ігри. Як правило, рольові сексуальні ігри привносять новизну у відносини і дають вирватися на волю самим збоченим бажанням. В якості прелюдії запропонуйте чоловікові трохи розважитися.

І, звичайно ж, не забувайте заохочувати коханого, коли він йде вам назустріч і виконує ваші бажання. Постарайтеся втілювати в життя його фантазії, тоді він точно буде вам догоджати - кричати і стогнати, причому не тільки тому, що хоче вас порадувати, а ще й від насолоди.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Дружина водія маршрутки кричить голосно, чітко і завчасно!
  • Anonymous

    Озабоченная газета
  • Anonymous

    Складывается впечатление, что у работников ВСIМки большие проблемы с потенцией. Вам бы обратиться к врачам. Они быстрее вам помогут.
  • Anonymous

    От чесно не люблю я таких "голосістих". Була дівчина, то як починала стогнати, аж невдобно робилося.... З одного боку приємно, що їй так добре, але з іншого - ліпше б , вибачте рухалася більше а не от ці кріки видавала.

    Anonymous reply Anonymous

    і писати би, повчитися, не помішало
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up