Хмельницькі нейрохірурги провели надскладну операцію

Хмельницькі нейрохірурги провели надскладну операцію
Фото демонстративне.
  • Операція була на судини головного мозку при гострому мозковому інсульті.
  • Дізнавайтесь, як все пройшло.

У лікарні кажуть, що пацієнт почувається добре.

«Ми раді повідомити Вам про один із випадків проведення відкритого кліпування аневризми судин головного мозку у нашому закладі», - розповіли в Хмельницькій міській лікарні.

Як стало відомо, команда нейрохірургів виконала надскладне оперативне втручання для одного з пацієнтів, який був госпіталізований із гострого мозкового інсульту.

Відео дня

Після дообстеження, лікарі виявили аневризму передньої сполучної артерії (це патологія судин, при якій відбувається випинання стінки артерії), і прийняли рішення негайно провести операцію.

«Сучасне обладнання та новітні технології у поєднанні з професіоналізмом спеціалістів Хмельницької міської лікарні дають можливість виконати надскладні операції, вчасно та якісно надати медичну допомогу, врятувати життя та отримати якісну реабілітацію», - йдеться в повідомленні Хмельницької міської лікарні.

За інформацією медиків, на даний момент пацієнт себе почуває добре та проходить заключний етап реабілітації на базі закладу.

Медики закликають хмельничан не забувати піклуватися про своє здоров'я та вчасно звертатися до лікарів при виявленні будь-яких симптомів. 

Примітка. Ось так виглядає аневризма мозку (фото з інтернет-джерела).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up