Інфекційна лікарня шукає працівників для роботи з хворими на COVID-19. Що їм пропонують

Інфекційна лікарня шукає працівників для роботи з хворими на COVID-19. Що їм пропонують
Фото ілюстративне
  • В інфекційній лікарні не вистачає персоналу для роботи із хворими на коронавірус.

  • Бракує медсестер та молодших медичних працівників. 

  • Скільки спеціалістів потрібно та яку зарплату пропонують.

Майже два місяці Хмельницька інфекційна лікарня приймає хворих на COVID-19. Наразі лікарня на 30% заповнена інфікованими. Для роботи з ними не вистачає персоналу. Працювати з ризиком для власного здоров’я готові далеко не всі. Тому ще з квітня медзаклад потерпає від дефіциту кадрів. 

Проблема назрівала поступово. Спочатку із закладу почали звільнятися молодші медсестри, тобто санітарки. На одному із брифінгів головний лікар інфекційної Оксана Піддубна розповіла, що це переважно люди літнього віку. Вони йшли з роботи через наявність хронічних захворювань або позицію родичів цих працівників. Згодом почали звільнятися і медсестри. Наразі ситуація із молодшим персоналом у закладі критична. В терміновому порядку шукають 8 медсестер та 4 санітарки для роботи з хворими на COVID-19. 

  • Відео дня
    /li>

Саме їй доручили звернутися до засобів масмедіа та розмістити оголошення про набір персоналу. Дівчина пояснює, що нові працівники отримуватимуть підвищену зарплатню, адже працюватимуть саме з інфікованими на коронавірус. Працюватимуть за змінним графіком. Його узгодять безпосередньо під час прийому на роботу. 

Медсестрам пропонують зарплату в розмірі 12 тисяч гривень. Це з урахуванням усіх надбавок. Молодші медсестри (санітарки) отримуватимуть - 9 тисяч гривень. Сума вказана також з урахуванням всіх доплат. 

Умови прийому на роботу

Зважаючи на ситуацію, особливих вимог та вікових обмежень до кандидатів на посади не мають. Медична сестра має принести на співбесіду диплом про відповідну освіту, для санітарок такої вимоги немає. Їм достатньо мати середню освіту, тобто атестат про завершення 11 класів.

Персонал для інфекційної лікарні продовжують шукати й за допомогою Центру зайнятості. Про це на одному з брифінгів розповів перший заступник голови ОДА Роман Примуш. За його словами наразі в Центрі на обліку є 246 медпрацівників. Переважно - це медсестри. Є 14 лікарів. Однак, на жаль, не кожен лікар чи медпрацівник, має бажання працювати в інфекційній лікарні. 

Дізнатися детальніше про відкриті вакансії можна за номерами телефонів: (0382) 70-43-81 або  (0382) 70-43-87

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Наталья Емакаева

    маловато денег предлагают за работу с риском для жизни, министры получают за безопасную работу до полмиллиона гривень
  • Евгений Кравчук

    Чому не запрошують мед.працівників з області на тимчасові контракти, адже в міську лікарню везуть хворих з усієї області?

    Annie Smith Peck reply Евгений Кравчук

    Евгений Кравчук, вони вже шукають кругом, навіть в газету "Є" подали оголошення. Думаєте, багато бажаючих?
  • леонид наседкин

    За такую зарплату на большой риск наврядле кто то пойдёт.
  • Раиса Момот

    Вот если бы военные себя вели ,как медики,где бы мы сейчас были?Почему до карантина не были предприняты все меры .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up