Лікар до 30. Розповідаємо про молодих медиків Хмельницького

Лікар до 30. Розповідаємо про молодих медиків Хмельницького
  • Він має сторінку в Instagram, робить фото з пацієнтами і пише дописи про дитячі хвороби.
  • 29-річний педіатр Юрій Тарнавський працює в міській дитячій лікарні.
  • Невеликий стаж роботи та вік медика викликає запитання у батьків його пацієнтів.
  • Розпочинаємо проєкт, в якому будемо розповідати про молодих лікарів Хмельницького.
  • Наступного героя для матеріалу оберіть самі, залишивши його ім’я в коментарях.

Лікарі, які зовсім нещодавно залишили лави університету, завжди викликають запитання у пацієнтів. Останні мають сумніви стосовно їхньої компетенції й довіряють більш досвідченим медикам. Та чи справді молодий лікар гірше за тих, які мають досвід? 

Ми розпочинаємо проєкт, в якому будемо детально розповідати про медиків, які от-от попрощалися зі студентським життям. Історії про молодих лікарів і відгуки пацієнтів допоможуть скласти загальну картину про спеціалістів без великого досвіду роботи. Цього разу ми познайомимо вас із 29-річним педіатром Юрієм Тарнавським. Героя наступного матеріалу оберіть самі, залишивши його ім’я в коментарях.

Врятував дитину із зупинкою серця

Сучасні лікарі розцінюють медицину, як сферу постійної конкуренції. Саме тому намагаються йти в ногу з часом. Зокрема, дізнаватися про новітні методики лікування, а також не забувати про розвиток власного іміджу. Чи не кожен сучасний медик обзавівся сторінками у Facebook чи Instagram. Там вони активно розповідають про все, що стосується їхньої спеціальності. Скажімо, сексологи - про жіноче й чоловіче здоров’я, косметологи - про догляд за шкірою чи так звані “уколи краси”. Герой нашого матеріалу - 29-річний педіатр, який теж активно веде сторінку в Instagram. Лікар зумів зацікавити більш як 6 тисяч читачів. Отож, розповідаємо про нього детальніше. 

Відео дня

29-річний Юрій Тарнавський працює в міській дитячій лікарні. Стаж його роботи в закладі ледь перевищує 3 роки. А загальний досвід роботи в медичній сфері становить 5 років. Нині медик обіймає посаду чергового лікаря. Коли робочий день інших спеціалістів підходить до кінця, Юрій Тарнавський заступає на роботу. Адже у вечірній та нічний час маленькі пацієнти теж потребують допомоги. 

В умовах пандемії в позаробочий час часто привозять дітлахів із підозрою на COVID. Юрій Тарнавський проводить їм усі необхідні обстеження, аби підтвердити чи спростувати діагноз. А нещодавно молодий лікар врятував життя малому пацієнтові. Він розповів, що довелося терміново реанімувати дитину, в якої зупинилося серце.

Працевлаштувався сам, без коштів

Сам Юрій Тарнавський родом із Львівської області. Закінчивши Вінницький національний медичний університет імені Миколи Пирогова, він потрапив у Хмельницький. Тут чоловік розпочав свою медичну кар’єру. Спершу проходив інтернатуру на базі обласної дитячої лікарні. Тоді змінив кілька місць роботи. Як ми вже згадували вище, нині лікар є працівником міської дитячої лікарні. 

У дитинстві двічі був у стані клінічної смерті

Працювати з дітлахами молодий лікар вирішив не випадково. У дитинстві його самого медики врятували майже “з того світу”. Юрій Тарнавський згадує, як захворів на пневмонію. Його стан був вкрай важким. Тож майбутнього лікаря довелося терміново рятувати. “Я двічі був у стані клінічної смерті”, - каже він. 

За словами чоловіка, його врятував львівський лікар-педіатр Ярема Возниця. Юрій Тарнавський не припиняє дякувати фахівцеві за врятоване власне життя.

Згодом молодий лікар вирішив: буде і сам рятувати людські життя. В результаті, сьогодні він педіатр. Каже, що працювати з дітьми йому дуже подобається. І зізнається, що й сам в душі є трохи дитиною. 

Юрій Тарнавський розповідає, що батьки пацієнтів часто запитують про його вік. Здається, ті таким чином висловлюють свою недовіру до молодого фахівця. Він каже, що лікарі, які приходять після університету, мають об’ємніші й свіжіші знання на відміну від медиків зі значним досвідом. 

Попри “свіжу голову” після навчання, Юрій Тарнавський не забуває і про саморозвиток. Каже, що є активним учасником різноманітних конференцій і курсів. Сертифікати про їхнє закінчення лікар публікує на своїй сторінці в Instagram. Серед останніх - “Практична педіатрія під час пандемії”. 

Молодий медик ділиться зі своїми читачами дописами на різні теми про дитячі захворювання. В останній публікації він написав про скреготіння зубами. Розповів про причини цього прояву, діагностику і лікування. 

Відгуки хмельничан про Юрія Тарнавського

Познайомитися із діяльністю чи не кожного лікаря можна за допомогою платформи “Medics”. Там хмельничани залишають свої думки й враження стосовно того чи іншого фахівця. Ми поцікавилися, що пишуть про героя нашого матеріалу. Всього залишено 5 коментарів. Майже всі вони є позитивними. З іншими відгуками можна ознайомитися на сторінці фахівця в Instagram.

Читайте також:

Медик до 30: хмельничанка Аліна розповіла про шлях від танців до роботи в інфекційній лікарні

Медик після “універу”. Розповідаємо про 29-річного сімейного лікаря Богдана Скринька

Лікар до 30. Як Ольга Пеленичко впізнає пацієнтів за голосом та їздить на роботу в шоломі

Друзі, пишіть в коментарях ім’я молодого лікаря, про якого б ви хотіли дізнатися більше.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Ольга Тесля

    👍👍👍
  • Даниил Черный

    Брухнов Олександр понравился как педиатр
  • Емілі Ястремська

    Молодець. Не зіпсуй себе. Залишайся людиною. Дякую за статтю.
  • Читач53

    Дуже хороша стаття! Цікаво поданий матеріал
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up