Львівське сміття, місця для обсервації та нові обмеження: карантин на Хмельниччині у питаннях та відповідях

Львівське сміття, місця для обсервації та нові обмеження: карантин на Хмельниччині у питаннях та відповідях
Фото ілюстративне
  • Виявляється, львівське сміття везуть до Хмельниччини цілком законно.
  • В області відкрили два заклади для обсервації. Але вони пустують.
  • Блокпости виконують три функції, а аналізи на COVID-19 роблять по 13 годин на добу.
  • Детально про це та багато іншого про коронавірус на Хмельниччині, читайте в матеріалі на нашому сайті.

Із 27 березня в Україні запровадили надзвичайну ситуацію. Відтоді на Хмельниччині запрацював обласний штаб з ліквідації НС. До нього увійшли представники медичних, державних, правоохоронних органів, співробітники інших силових структур та ДСНС. Щодня в Хмельницькій обласній державній адміністрації проводять онлайн-брифінги. На них посадовці інформують про ситуацію з COVID-19 в області. 

Наразі, за повідомленням ОДА, на Хмельниччині підтверджено 11 випадків зараження коронавірусом. Також станом на сьогодні, 6 квітня, залишається 6 підозр на інфікування COVID-19. Всі матеріали про цих випадках відібрані та направленні на дослідження до лабораторного центру. Про це розповів заступник голови ОДА Роман Примуш під час чергового брифінгу, який відбувся сьогодні, 6 квітня. 

Головною темою стала діяльність оперативного штабу. 

Відео дня

На брифінгу посадовець відповів на ряд важливих питань пов’язаних із поширенням COVID-19 на Хмельниччині. Зокрема розповів, як будуть діяти нові обмеження на Хмельниччині, як працюють блокпости та чому львівське сміття досі везуть на Хмельниччину. 

Нові карантинні обмеження. Роз’яснення ОДА

Де обов’язкове перебування в масці?

У яких випадках дозволено пересування особам 60+?

Скільки в області людей, які потребують допомоги з доставлення продуктів та медикаментів? Та скільки є соцпрацівників, які можуть надати таку допомогу?

Для чого носити при собі документи, які посвідчують особу?

Якщо людина прямує через парк на роботу і її зупиняє поліція, вона отримає штраф?

Забезпечення медзакладів Хмельниччини

Чи забезпечені медзаклади Хмельниччини кисневими концентраторами та апаратами ЕКМО? (ЕКМО - це апарати екстракорпоральної мембранної оксигенації для важких хворих на коронавірус)

Чи достатньо одного ампліфікатора на Хмельниччину?

На сьогодні одного ампліфікатора достатньо. Наразі виникає лише питання по забезпеченню ПЛР-тестами. Поки в області вони є. 

Чи може хмельницький “Новатор” випускати апарати ШВЛ та що для цього потрібно?

Чи можуть місцеві швейні фабрики виготовляти медичні маски?

Ситуація з COVID-19 на Хмельниччині

Які зміни ситуації з захворюванням на коронавірус сталися на Хмельниччині за вихідні?

Чи здійснюють аналізи ПЛР-тестами у вихідні?

Лабораторія працює і в суботу, і в неділю. Робочий день лабораторії наразі 13 годин на день. Опрацювання матеріалів вони забезпечують повністю. Аналізи роблять по всіх зразках, які доставляють з області. 

Де на Хмельниччині відвели місця для обсервації?

“Вояжі” львівського сміття та блокпости

Чому медичне сміття зі Львову везуть до Старокостянтинова?

Як працюють блокпости на кордоні області?

Чи ефективні такі моніторинги за допомогою блокпостів?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • валентина

    В каждой церкви в каждом  храме что в мечети что в костьоле что в синагоге за рубежом люди платить десятину на содержание от своего заработка или от зароотка семьи Вот !!! почему они сюда приезжают ззза рубежа и тут хрестят своих детей?? Никогда не задумывались???Да потому в каком храме хрестят , втот храм они обязаны всю жизнь платить десятину !!!!Тебя в другом храме непримут, бо ты тут неххррестился !!! ЗАТО НА УКРАИНЕ ВСЕ НАШАРУ И НАХАОЯВУ И ЕЩЕЕ НЕДОВАОЛЬНЫ!!!
  • Ірина Ірина

    А що слабо визначити в законному порядку  поняття, що таке громадське місце. Є таке поняття в ЗУ про заборону тютюнопаління, але це зовсім інше. Дайте конкретне визначнння, так в правовій державі не робиться
  • Виктория Фурсеева

    Голова ОДА проводить трактування нормативно-правових актів???? Це з якого....????
  • Виктория Фурсеева

    Я щось не зрозуміла....громадське місце-все поза помешканням????? А чи не забагато Ви на себе берете????? Чи порушення чинного законодавства чи зараз норма для кожного чиновника та поліцейського. ДумайТе, що робите і чи маєте право трактувати закони як заманеться!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up