Магнітні бурі в листопаді 2022: календар небезпечних дат

Магнітні бурі в листопаді 2022: календар небезпечних дат

У листопаді Землю накриє декілька магнітних бур різної потужності. Метеозалежним людям ці періоди пережити важко, але є поради, які допоможуть уникнути негативного впливу сонячних спалахів.

Погане самопочуття може виникати не лише через проблеми зі здоров’ям, а й у дні, коли магнітне поле Землі розбурхується через зміни на Сонці. Такі дні нам більш відомі як магнітні бурі, і під час активної діяльності на Сонці багато метеозалежних людей відчувають втому або навпаки — збудженість та агресію. 

Метеорологи зазначають, що останній місяць осені відзначиться кількома магнітними бурями, які вплинуть на психологічне та фізичне самопочуття людей. Коли будуть магнітні бурі у листопаді 2022 та як вони можуть вплинути на здоров'я людини повідомляють у Центрі прогнозування космічної погоди.

Магнітні бурі: календар на листопад 2022

Цього листопада очікуються магнітні бурі різних потужностей. Одні з них можуть викликати загострення проблем зі здоров'ям, а інші — пригнічений настрій та дратівливість. Щоб заздалегідь подбати про себе, фахівці радять запам’ятати наступні дати:

Відео дня
Інфографіка: Вікна

Як магнітні бурі впливають на організм

У листопаді прогнозуються доволі потужні за своєю силою магнітні бурі. Тож слід уважно ставитися до свого фізичного та психологічного здоров'я у цей період.

Найбільш вразливими є метеочутливі люди, люди, які мають хронічні захворювання, підвищений артеріальний тиск та проблеми з серцем. Найчастіше у цей період проявляються наступні симптоми: 

Як пережити магнітні бурі

Астрономічні явища, які пов’язані зі збуренням магнітного поля Землі, в залежності від інтенсивності здатні вплинути навіть на здорову людину. Щоб уникнути негативних наслідків для здоров’я, у дні магнітних бурь слід дотримувати простих рекомендацій медиків:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up