На Хмельниччині поки не розгортатимуть нових медзакладів для хворих на COVID-19

На Хмельниччині поки не розгортатимуть нових медзакладів для хворих на COVID-19
Ілюстративне фото
  • Пацієнтів з підтвердженим діагнозом та підозрою госпіталізують у два десятки установ області.

  • Їхня завантаженість перевищує 60%.

Полонська центральна районна лікарня почала приймати хворих на COVID-19 та людей з підозрою. На цей момент заклад є останнім в області, який розгорнули для прийому пацієнтів з коронавірусом. При цьому нових медзакладів поки розгортати не будуть. Про це сьогодні, 28 жовтня, під час онлайн-брифінгу розповів заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

— Далі збільшення кількості ліжко-місць буде здійснюватися за рахунок внутрішніх резервів закладів, які вже розгорнуті. По кожному закладу у нас є певні резерви, де ми можемо збільшувати кількість ліжко-місць для хворих на COVID-19 залежно від того, на якій території буде в цьому необхідність, — зазначив Роман Примуш.

За словами заступника голови ОДА, по області завантаженість ліжко-місць для пацієнтів з COVID-19 складає 61,7%, включаючи пацієнтів з підозрами. Щодня з підозрами до лікарні потрапляють 50-60 людей. Нагадаємо, що хворих госпіталізують лише за середнього та тяжкого стану.

Відео дня

За даними Хмельницької ОДА станом на вечір вчора, 27 жовтня, хворих на COVID-19 та з підозрами приймали 22 медичних заклади. Серед них розташовані у Хмельницькому:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Раїса Канюка

    А навіщо?
    Люди дома помирають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up