На коронавірус захворіла сім'я з Хмельниччини. Їх шестеро

На коронавірус захворіла сім'я з Хмельниччини.  Їх шестеро
  • Виявлених випадків COVID-19 найбільше в Чемеровецькому районі - 25.
  • Вчора підтвердили захворювання ще у шести осіб.
  • Усі з однієї сім'ї, яка проживає в селищі Закупне.

У Хмельницькій області вже 62 виявлених випадки. Такими є дані станом на 9:00 сьогодні, 22 квітня. Про це повідомляють в Хмельницькому міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. За ніч нових випадків не додалося.

Вчора ввечері повідомлялося про 7 нових випадків. Серед них 1 у мешканця Хмельницького. Інші 6 - Чемеровецький район.

Усі шість нових хворих у Чемеровецькому районі - мешканці одного селища - Закупне. До того ж це члени однієї сім'ї. Усі вони входили до групи контактних осіб попереднього хворого. Про це повідомляють у районному штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Відео дня

Загалом у Чемеровецькому районі вже 25 виявлених випадків коронавірусу. Із них 7 осіб госпіталізовані до Хмельницької міської інфекційної лікарні, 11 знаходяться на амбулаторному лікування (вдома) під наглядом сімейного лікаря.  Такими є данні районного штабу.

Є й хороша новина. Сьогодні із інфекційної лікарні мають виписати чоловіка, який вже одужав від COVID-19. Тому кількість тих, хто подолав хворобу виросла до 6.

Географія поширення в області (62 випадки):

За станом випадки зараз розподілені так:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Світлана Світлана

    в когось є реальні знайомі,що захворіли? чи це як примарні міліонери ЛохоЗабави - щотижня появляються нові,тільки ніхто їх не бачив і не знає  😂
  • Марина Головата

    Да дуже важлива інформація .Задрали вже!!!
  • Ірина Пігач

    Раджу подивитися відео і прямі ефіри Остапа Стахіва
  • Зоряна Приступа

    Вот усі пишуть церква дала знати , а епіцентер  що там кожен день людей повно машин , чого ніхто не пише .

    Ольга Арцаблюк reply Зоряна Приступа

    Зоряна Приступа хоча не мішало би теж зачинити

    Зоряна Приступа reply Зоряна Приступа

    ОльгаАрцаблюк не спорю

    Ольга Арцаблюк reply Зоряна Приступа

    Зоряна Приступа в епіцентрі не причащають з однієі ложки по 300 чол., і ніхто нікому не цілує рук!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up