Нова безоплатна послуга в Хмельницькому перинатальному центрі: що це і як скористатися

Нова безоплатна послуга в Хмельницькому перинатальному центрі: що це і як скористатися
  • Щомісяця в міському перинатальному центрі надаватимуть безоплатну послугу.
  • Нею зможуть скористатися пари з проблемою безпліддя.
  • Розповідаємо про все детальніше.

На обліку в Хмельницькому перинатальному центрі є понад 250 пар з проблемою безпліддя. Такими є дані станом на 28 вересня. Усі вони перебувають на різних етапах обстеження. Його проходять у відділенні допоміжних репродуктивних технологій міського перинатального центру, що на Івана Пулюя (колишня Хотовицького, - прим. автора). Детальніше про роботу відділення журналістка vsim.ua вже розповідала раніше в матеріалі Спермлабораторія та чоловіча кімната. Репортаж з місця, де у Хмельницькому проводять штучне запліднення

Що входить в безоплатну послугу

Проблема безпліддя є доволі поширеною. Водночас лікарі перинатального центру запевняють - можливість стати мамою має кожен. Саме тому в медзакладі запровадили нову безоплатну послугу. Це консультація із тернопільським професором та репродуктологом Стефаном Хмелем. До неї входитиме УЗД та огляд лікаря. Про це розповіла директорка перинатального центру Ірина Королюк. 

- Зараз ми формуємо списки охочих відвідати консультацію щодо лікування безпліддя. Для всіх набраних пацієнтів Стефан Хміль проведе безоплатну консультацію. Лікар буде приїжджати до нас з Тернополя стільки, скільки цього буде потрібно. Тобто, в залежності від кількості тих, хто запишеться на консультацію. Професор буде проводити огляд та УЗД. Додаткові обстеження можуть бути платними. Проте послуги, які є на базі нашого закладу безоплатними, відповідно будуть надаватися безоплатно, - пояснила Ірина Королюк. 

Відео дня

Наразі до тернопільського репродуктолога вже записалося 7 пар з Хмельницького. Список поповнюватимуть ще протягом цього й наступного тижня - до 9 жовтня. Щоб записатися на безоплатну консультацію, необхідно звернутися в реєстратуру перинатального центру за номерами: 

Ірина Королюк також додала, що в закладі діє спеціальна програма для військовослужбовців. А саме - безоплатне проведення штучного запліднення (ЕКЗ).

Хто такий Стефан Хміль?

Медичні центри Стефана Хмеля розташовані у Тернополі та Львові. Медик є заслуженим діячем науки і техніки України, професором, доктором медичних наук, лікарем акушером-гінекологом вищої категорії, репродуктологом та лікарем УЗД. 

Стефан Хміль - автор понад 350 наукових робіт та 25 патентів на винаходи. Професор є розробником унікальних програм з лікування безпліддя. Є постійним учасником, як спікер і слухач, конференцій, семінарів та майстер-класів, в тому числі й з міжнародною участю. 

Медик має професійне членство, як:

На сайті “ТОП 20” про медичний центр Стефана Хмеля пацієнти залишили чимало відгуків. Серед них більше позитивних. Один із них опублікований у лютому, цього року:

Найчастіше з безпліддям звертаються після 40 років

Раніше акушер-гінеколог та лікар-репродуктолог Олеся Кудла розповідала, що найчастіше із непліддям до перинатального центру приходять пацієнти старші 40 років. Мовляв, молодші завжди думають, що ще мають час. Після довгих спроб завагітніти, врешті звертаються до медзакладу. 

Читайте також: Дізналися ціни на послуги Хмельницького перинатального центру

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Приходить жінка в центр, що займається штучним заплідненням, та й

    зустрічає її там чоловік. - Ось! Хочу дитину, проте не можу! – Будь ласка!

    (Дістає колбу з прозорою рідиною) Вам якого? - Зі світлим волоссям!

    - Будь ласка! (Додає туди білу рідину) - І щоб очі були блакитними. -

    Як забажаєте! (Додає блакитну рідину) - І щоб на Бельмондо був

    схожий! - Запросто! (засипає строкатого порошку і добре струшує)

    Протягує жінці.  - Ось, будь ласка, випийте! Жінка випиває падає в

    непритомність) Врач розстібаючи ширинку- Бельмондо, Бельмондо! Який вийде – такий вийде!

keyboard_arrow_up