Нові карантинні обмеження у Хмельницькому: що зміниться

Нові карантинні обмеження у Хмельницькому: що зміниться
Ілюстративне фото
  • Карантин у Хмельницькому посилюють через зростання рівня захворюваності.

  • Зміни стосуватимуться закладів сфери розваг та громадського харчування.

Сьогодні, 26 березня, в Хмельницькому прийняли рішення про посилення карантину. Зміни набудуть чинності у понеділок, 29 березня. Про це під час брифінгу розповів заступник міського голови Хмельницького Роман Примуш. Зміни запроваджені до кінця карантину, але вони можуть бути скасовані раніше, якщо це дозволить епідемічна ситуація.

Отож, від понеділка, 29 березня, всі розважальні заклади у Хмельницькому будуть зобов’язані припинити роботу. Це стосується в тому числі тих установ, які розташовані у торгово-розважальних центрах. Крім того, заклади громадського харчування будуть працювати лише до 22:00.

Нагадаємо, що у понеділок завершуються канікули у школярів. Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила, що учні 5-11 класів перейдуть на дистанційне навчання. Для 1-4 класів воно, як і планувалося, буде очним. Крім того, дистанційно працюватимуть також всі гуртки та інші форми позашкільної освіти. Обмеження запроваджені до кінця карантину, але вони можуть бути відкориговані.

Відео дня

Як розповів Роман Примуш, запроваджені раніше обмеження також залишаються чинними. Йдеться про:

Читайте також: Частину школярів Хмельницького відправлять на дистанційне навчання

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Nataliya Stepanova

    Чого чекаємо? На що розраховуємо?
  • Yulia Kaminska

    Це сьогодні в Епіцентрі...
    Про які карантинні обмеження взагалі мова??

    Yanina Prydachuk reply Yulia Kaminska

    Yulia Kaminska 🙈
  • Anatoly Valchuk

    А музеї?
  • Irina Ohockaya

    Ждут открытия эпицентра,а потом.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up