Пацієнтів Хмельницького обласного протипухлинного центру почала годувати кейтерингова компанія

Пацієнтів Хмельницького обласного протипухлинного центру почала годувати кейтерингова компанія
  • Центр обслуговує щодня близько 300 пацієнтів. 
  • А в меню з’явились оновлення. 

“Хмельницький обласний протипухлинний центр” передав харчування пацієнтів на аутсорс, завдяки чому покращив якість їжі та оптимізував роботу медзакладу.

“Попри війну ми все ж реалізували план по передачі харчування пацієнтів спеціалізованій компанії. Зробити це ми думали ще в лютому, але воєнні реалії відтермінували реалізацію задуманого. Вбачаємо в цьому кроці багато переваг: економія витрат на утримання харчоблоку, на обладнанні, на комунальних послугах, на заробітній платні, покращення послуги харчування, можливість сконцентруватися на лікуванні. Крім того, ми позбулися клопотів з проведенням десятків закупівель на продукти, зараз оголошуємо лише один тендер на послугу постачання готової їжі”, - коментує директор Центру В’ячеслав Мороз.

Харчоблок медичного закладу орендувало ТОВ “ФУДІ-КЕЙТЕРИНГ” й офіційно працевлаштувало 22 працівників кухні та роздатчиць. Їжу до відділень доставляють тричі на день, страви готуються з урахуванням особливостей дієтичного харчування. 

Відео дня

“Перехід на кейтерингову послугу дозволив не лише оптимізувати витрати лікарні, а й отримати додатковий дохід від здачі в оренду приміщення харчоблоку. Ці кошти спрямуємо на покращення матеріально-технічної бази” - додає В’ячеслав Мороз.

Щодня в Центрі харчуються понад 300 пацієнтів, вартість харчування одного пацієнта на добу становить 80 грн, що є середнім показником по Україні. Пацієнти вже помітили зміни в меню: на сніданок з’явилися салати, на обід м’ясо (котлети, тефтелі). 

"Ми раді, що першим клієнтом компанії в новому для нас регіоні став «Хмельницький обласний протипухлинний центр». Ми швидко знайшли спільну мову з керівництвом лікарні та успішно запустили харчування. Наразі плануємо дещо модернізувати обладнання на орендованому харчоблоці та покращити умови праці для співробітників кухні, аби смачно та корисно готувати для більшої кількості пацієнтів Хмельницька. Крім того, ми розширюємо штат, тому зараз у пошуках регіонального менеджера, який буде керувати кухнею. Тож запрошуємо до нас на роботу!", - говорить директор кейтерингової компанії Тетяна Коваль.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Читач77

    Їжа жахлива

    Читач10 reply Читач77

    Доброго дня! Я менеджер з клієнтського сервісу компанії, яка займається організацією харчування пацієнтів у Центрі. Аби відреагувати на ваш коментар, маємо детальніше його вивчити. Для цього просимо заповнити форму зворотного зв’язку й описати причину вашого невдоволення їжею. Будемо вдячні за будь-які деталі!



    Посилання на форму: https://forms.gle/vzSjxvjLyRMGdBKt6

  • Moriarty Holm's

    Знаходжусь в стаціонарі, перш ніж писати статтю про покращення харчування , прийдіть та запитайте людей які тут знаходяться на лікуванні!!! Ту їжу що  зараз  дають , їсти взагалі не можливо!!!

    Наталія Постайчук reply Moriarty Holm's

    Moriarty Holm's  Доброго дня! Я керівник клієнтського сервісу компанії, яка займається організацією харчування пацієнтів у Центрі.

    Просимо вас заповнити форму зворотного зв’язку, в якій більш детально описати причину невдоволення їжею. Ваш відгук дозволить нам вплинути на вирішення проблеми, якщо вона існує. Тож будемо вдячні за будь-які деталі! Посилання на форму: https://forms.gle/vzSjxvjLyRMGdBKt6

    Бажаємо здоров’я та швидкого одужання!

    Читач10 reply Moriarty Holm's

    Доброго дня! Я менеджер з клієнтського сервісу компанії, яка займається організацією харчування пацієнтів у Центрі.

    Просимо вас заповнити форму зворотного зв’язку, в якій більш детально описати причину невдоволення їжею. Ваш відгук дозволить нам вплинути на вирішення проблеми, якщо вона існує. Тож будемо вдячні за будь-які деталі! Посилання на форму: https://forms.gle/vzSjxvjLyRMGdBKt6

    Бажаємо здоров’я та швидкого одужання!

  • Лариса Гардзель

    В мене запитання,чому пацієнтів які лягають на госпіталізацію в перший день не харчують. Деякі приїхали з далеку і по пів дня чекають поки їх оформлять в відділення. Могли б хоч обід дати чи вечерю.

    Наталія Постайчук reply Лариса Гардзель

    Лариса Гардзель Доброго дня, Ларисо! Я керівник клієнтського сервісу компанії, яка займається організацією харчування пацієнтів у Центрі.

    Згідно умов договору, компанія доставляє харчування відповідно до заявки, яку заповнює відповідальна особа від лікарні.

    Дякуємо за ваш коментар!

    Читач10 reply Лариса Гардзель

    Доброго дня, Ларисо! Я менеджер з клієнтського сервісу компанії, яка займається організацією харчування пацієнтів у Центрі.

    Згідно умов договору, компанія доставляє харчування відповідно до заявки, яку заповнює відповідальна особа від лікарні.

    Дякуємо за ваш коментар!
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами в нашому Telegram-каналі▶ https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up