Популярні лікарі Хмельницького: склали рейтинг за 7 спеціальностями

Популярні лікарі Хмельницького: склали рейтинг за 7 спеціальностями
  • Після візиту до лікарів хмельничани оцінюють їх та залишають відгуки. 
  • Так, формується перелік найпопулярніших медиків.
  • Дивіться рейтинг за сімома лікарськими спеціальностями.
  • Підготували інфографіку.

Записатися на прийоми до лікаря хмельничани можуть за допомогою системи Medics. У програмі розміщена інформація щодо графіка і місця прийому медиків. 

У мобільному додатку “Medics” є сформований розділ “Популярні лікарі”, де є 10 категорій медичних спеціальностей. Пацієнти можуть оцінити лікарів за трьома категоріями: “Порядність”, “Компетентність”, “Ефективність лікування”. Також стосовно роботи фахівців залишають відгуки. Рейтинг медиків кожної спеціальності сформований відповідно до оцінок, які їм залишають пацієнти. 

До розділу “Популярні лікарі” у Medics відносяться медики первинної ланки. Тобто, сімейні лікарі, педіатри й терапевти. Рейтинг переглядайте за посиланням. Також у переліку є невропатологи, отоларингологи, ортопеди-травматологи, офтальмологи, хірурги, гінекологи та ендокринологи. 

Відео дня

Кого з фахівців хмельничани вважають кращими? Зібрали 10 лікарів кожної спеціальності. Детальніше переглядайте в інфографіці. 

Нагадаємо, що у Хмельницькому розпочав роботу Єдиний медичний номер. Запровадження номера розвантажує реєстратуру та покращує доступ до інформації. Як і раніше, до лікарів можна записуватися через систему «Medics». Втім, як зазначив Борис Ткач, часом буває так, що запис до спеціаліста доступний, а сам він на лікарняному чи на курсах. З допомогою Єдиного номера можна уточнити, чи дійсно лікар приймає. Більше про це читайте за посиланням.

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (108)
  • Андрощук Анастасія

    Табола - лікар який чекає тільки грошей, через неї моя дитина померла, останній місяць вагітності відмовлялась приймати на огляд, ігнорувала.. Не дай Боже комусь до неї потрапити
  • Діма вінні

    Більшість з другої поліклініки. Молодці
  • Оксана Дідич

    Наталя Миколаївна!  Хай щастить Вам,молодець!
  • Раіса Стокроцька

    Омелянчук Іван Михайлович ,відмінний хирург.Велика йому подяка,як лікарю і людині з великої літери.

keyboard_arrow_up