Речовий ринок не закриватимуть — Хмельницька ОДА

Речовий ринок не закриватимуть — Хмельницька ОДА
Ілюстративне фото
  • У соцмережах поширюють інформацію про можливе закриття речового ринку.

  • Ми дізналися, чи дійсно обласна влада розглядає таке питання.

Користувач Facebook Юрій Антощенко на своїй сторінці повідомив, що хмельницький речовий ринок планують закрити на карантин. Він написав, що питання щодо закриття планують винести на розгляд комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Причиною, за словами Юрія Антощенка, є недотримання підприємцями карантинних вимог. На момент підготовки цього матеріалу пост набрав 330 поширень, 74 позначки та 58 коментарів.

У коментарі під публікацією заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш написав, що питання закриття ринків на Хмельниччині не розглядається. Також Роман Примуш додав, що за всіма критеріями Кабміну Хмельниччина є епідемічно благополучною. Це ж саме заступник голови ОДА розповів у коментарі журналістам vsim.ua, а також розповів, що навіть підстав для розгляду такого питання зараз немає.

Ми запитали Романа Примуша, за яких умов закриття ринку все ж таки можливе. Він сказав, що у разі погіршення епідемічної ситуації рішення будуть приймати окремо за кожним спалахом. До прикладу, закриття речового ринку можливе у разі виявлення там значної кількості випадків COVID-19.

Відео дня

Роман Примуш також зазначив, що робота ринків зараз є дозволеною у Кам’янці-Подільському. Хоча у регіоні є спалах коронавірусної інфекції.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Костя

    Я нерозумію,чого впиратися ??ПОТРІБНО ПЕРЕЗАГРУЗИТИ, ПЕРЕЗАВАНТАЖИТИ ЕКОНОМІКУ.  

    Котеджі в дендропарку чи в на річці розходяться як гарячі пиріжки з кофе. По 120-180 тис доларів.


    На окружній будується дорога. Там де термінал нова почта. Там відкриють аеропорт. Вже набирають дві школи пілотів. АТБ просить дозволу там , біля терміналу, побудуватитися. ТАМ ЗА МІСТОМ БУДЕ БАЗАР.
    Там ангари, склади , де люди працюватимуть днем і ніччю. ТТут буде, як в ільїчевску , чи в великому портовому місті.  Тоді всі матимуть гроші, і депутати на вибори на помощ, пайки виборцям, і на пости в міністерстві по 300 т. & , І люди матимуть якусь копійку. І долари і еврики  тоді матимуть за що скупляти )))
    А зараз що, застой , замшилося, замулилося ДЖЕРЕЛО ДОХОДУ. Нема руху. Тре перезавантажити економіку.
  • Костя

    Електрички попускали . З короновірусом понаїхали. Дистанцій , масок не тримають. А з кам'янці пустять. Там повно хворих. І все. А поповертаються з Польщі , а з курортів з Херсона, залізного порту приїдуть. І все. Понавозять зарази. ТАК ЩО ПОЛЮБОМУ ЗАКРИЮТЬ.
  • Костя

    І це дуже добре, що друкують з МІСЬКОІ І ОБЛАСНОЇ БІРЖІ ПРАЦІ ВАКАНСІЇ. А З РАЙОНОЇ БІРЖІ ПРАЦІ ВАКАНСІЇ ДЕ ?? БО Ж КАРАНТИН, ДЕПОБАЧИШ. Люди хоть реальні роботи з реальними зарплатами побачать. БАЗАРІВ ВЖЕ НЕБУДЕ. ВСЕ. ФІНІТА ЛЯ КОМЕДІЯ. ХІБА ШО ОПТ ДО ВЕРЕСНЯ ПОТОРГУЄ.
  • Костя

    Нехай закривають. Люди непроти. Розніца непроти . Торгів немає. То що стояти і підпирати залізного контейнера. ??? Мотлох виносити провітрюватися, і за це ще гроші платити ??
    Закарпаття затопило, неїдуть, біда там. Білоруси , як тільки побачили бендеревців, ще на початку революцій, поналякувались і неїдуть. Батько сюди і непускає. Хіба що пішки))  Київ Тернопіль короновірус. Підмосковя теж неїдуть. Сорок гектарів ринку . ХТО КУПУВАТИМЕ ????

    Ну вот ви йдете в сільпо. Корзина однакова. Але уявіть ви купили четвертинну хліба, а рядом сусід всю корзину на 750 грн наповнив. А на касі просять заплатити однаково. По 500 грн
    То це шо чесно. Так саме і з контейнерами. Опт має. Розніца нічого немає. Взагалі неторгує. Ноооль вже березня. А платити за контейнер однаково. Те ж саме.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up