Ще 11 хворих. В яких районах і містах виявили COVID-19

Ще 11 хворих. В яких районах і містах виявили COVID-19
Фото ілюстративне
  • На Хмельниччині зафіксували 11 нових випадків коронавірусу.
  • Дізнавайтесь свіжу статистику захворювання і одужань в області.

На Хмельниччині знову зросла кількість хворих на COVID-19. Відразу 11 нових випадків зафіксували станом на 13:00. Найбільше - у Хмельницькому. Де ще:

  • 7 - м. Хмельницький
  • 1 - м. Славута
  • 1 - м. Шепетівка
  • 1 - Городоцький район
  • 1 - Славутський район.

Всього лікується 279 осіб, з яких 99 - на стаціонарі, а 180 лікується амбулаторно. Ще три пацієнта підключені до апарату штучної вентиляції легень. Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницької обласної державної адміністрації. Серед пацієнтів 2 дитини і 24 медики. 

Вже одужало на Хмельниччині 1006 осіб, тобто 76,8% від підтверджених випадків. З них 62 - діти, 151 - медичні працівники. 

Відео дня

Загалом від початку пандемії у Хмельницькій області було зареєстровано 1310  лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Серед них 84 - це діти, а 176 - медики.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Vera Corolyova

    А ви усі запам'ятали?   Потрібен колективний імунітет - а отими, нібито адаптивними "карантинами" навряд чи ми цього колективного імунітету набудемо!... На жаль...
  • Vera Corolyova

    Таке враження, що жеребкують - хто наступний?...
  • Наталия Лыховид

    А знаєте відколи прийшла корона проста старенька простуда кудись зникла

    Наталия Лыховид reply Наталия Лыховид

    Светлана Шеренкова я думаю що навіть соплі від страху поховалися так це мода на них так діє!!

    Светлана Шеренкова reply Наталия Лыховид

    Наталия Лыховид не модно зараз!😁
  • Рита Титаренко

    Читаєш ваші пости, бачиш, що одні невіруючі Фоми! Вам треба щоб обов'язково хтось з ваших знайомих захворів? Тоді повірите? Хай, краще всі будуть здорові! А ви не вірте далі! А ця зараза ходить між людей і вибирає жертви собі! Не вірте далі!

    Рита Титаренко reply Рита Титаренко

    Володимир Герасимчук ! Нікуди вони не поділися! Люди, як хворіли, так і хворіють і так само помирають! Але, короновірус, нова хвороба, до того він ще і мутує! Тому я і кажу,  якщо, люди не думають про себе, подумайте про інших!

    Володимир Герасимчук reply Рита Титаренко

    Рита Титаренко ви праві але де всі інші ще більші хвороби ділись

    Рита Титаренко reply Рита Титаренко

    Valentina Ponomarenko ! Вміння спілкування показує хто і звідки вийшов! Такі тільки з дому виходять! Ще й робота свою печатку накладає! Паніку, говориш? Ні! Паніку в березні уряд роздував, а зараз це сувора реальність! Береженого - Бог береже! Це - застороги для людей, які не вірять! Коротко і ясно! Чи, на базарному жаргоні відповісти теж мені треба?

    Сімон Пумба reply Рита Титаренко

    Рита Титаренко Сидите в доме  
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up