Ще 7 випадків коронавірусу виявили на Хмельниччині

Ще 7 випадків коронавірусу виявили на Хмельниччині
  • Двоє хворих із Хмельницького.
  • Ще п'ятеро із Чемеровецького району.

У Хмельницькій області кількість підтверджених випадків COVID-19 досягла 30. Нових 7 хворих виявили сьогодні, 13 квітня. Такі дані подає Хмельницька ОДА станом на 19:45.

Двоє із семи нових випадків захворювання виявлені у мешканців Хмельницького. Ще п'ятеро у мешканців Чемеровецького району.

У Хмельницькій міськраді повідомили, що нововиявлені хворі лікуються амбулаторно (вдома). Також додають, що вони є рідними жінки, яка перша інфікувалася у Чемеровецькому районі.

Відео дня

Загальна кількість випадків в області - 30:

  • Хмельницький - 13
  • Шепетівка - 7
  • Чемеровецький район - 6
  • Хмельницький район - 2
  • Кам'янець-Подільський район - 1 (перебуває на контролі поліклініки Чернівців.
  • Волочиський район - 1

Нагадаємо, що 3 мешканців області вже одужали. Також зафіксовано 2 летальні випадки. Активними є 25 випадків.

За останніми даними МОЗ (сьогодні, 10:00) в Україні зафіксовано 3 102 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. 93 летальні, 97 пацієнтів одужали. 

Читайте також: 

В мого сусіда виявили COVID-19: що робити й як себе убезпечити

Близько 300 людей контактували з померлою від Covid-19 медпрацівницею - ОДА

COVID-19 виявили у двох лікарів Хмельницького військового госпіталю

У Хмельницькому на коронавірус перевірили 5 вагітних жінок 

Хворих на Covid-19 військових лікарів додатково протестують

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Оленка Кицюня

    Нехай ще раз сходять до церкви там де багато людей

    Сергій Франчук reply Оленка Кицюня

    Оленка Кицюня в епіцентрі не меньше людей
  • Виталий Виталий Витальевич

    від алкоголю більше вмирає
  • Олег Нечепура

    Карантин повинен бути для всіх, кожен повинен переболіли в межах своєї території де мешкає, нема чого сюди їхати і довозити бацили
  • Таня

    Епідемія без миття вулиць і жилих приміщень це не епідемія
    також коли пенсіонерка 70 років хде з села на роботу під час карантину мити полі в лікарні - яка це епідемія. невже не могли всіх пенсіонерів попросити посидіти вдома місяцт. Що вже в селі Осташки картоплі нема, пенсія ж теж є.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up